Quantcast
Till salu inom: ”

bandy målvakt skydd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Klipsch RF-82

Södermanlands län
Soffbord

Härnösand
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag säljer nu mina målvaktskydd till hockey, Jag är 172cm och dem passa mig bra. Dem är lite slitna men inte så mycket för vi har andvänt dem mycket till streethockey. Sen även att alla spänne på benskydden funkar, och det kan vara litet hål i plockhandsken men gör inte så mycket. Stöten har vi tepat för den lossna lite så vi satte ihop den igen och den funkar utmärkt det gör även hjälmen med. Jag föredrar att ni andvänder dem till utomhus till bandy eller streethockey, för dem är inte byggda riktit till ishockey skydd. Det kan ta upp till en dag innan jag svarar på mail, så smsa gärna då får ni svar snabbare. Tänkte 1000kr för dem men satte 900kr istället.
Hej! Jag har en princip oanvänd målvakts utrustning för landhockey eller bandy. Jag har använt den högst 10 gånger så de syns inte att den är använd. Jag kan bara svara i telefonen efter kl.16 eftersom jag går i skolan. Fast de går bra att skicka ett sms eller ett mail. Då svarar jag så fort jag kan. M.v.h Emil Billigare vid snabb affär. :)
Säljer mina målvaktsbenskydd för jag valt att sluta med bandyn. Dessa skydd har varit med 2 säsonger i Norra allsvenskan så är lite slitna men fullt funktionella som ett par nya! Nypris på ett par sådan är 4500-5000 Jag säljer mina för 1500kr! Så först till kvarn!
Bild 1: Hockey utrustning för barn: axelskydd, halsskydd, underställ, handskar, byxor, susp, kompressions byxor med susp, armbågsskydd, damasker, damask hållare, hjälmar OBS! inkl. en fabriksny BAUER 5100 hjälm med galler stl. L (både för barn och vuxna), helkomposita samt trä klubbor (bl. fina REEBOK 8.08, EASTON ST, BAUER X:LIGHT,CCM +U08 mm) SHERWOOD målvakts benskydd 31"-79 cm Hockey skridskor i stl. 37 samt allmäna skridskor i stl. 35 Bild 2: Bandy utrustning: KOSA bandy byxor med inbyggd skydd, nya och begagnade, sorlekar fom 160 cm tom stl. 54, helt nya KOSA röda överdrags byxor i stl. 48, damasker, damask strumpor, KOSA bröstskydd, bandy handskar, veteran bandy målvakts benskydd Bild 3: Slalom skidor med stavar, äldre modeller, stl. 195, 200, 185, 180, 130 cm, har även slalom pjäxor i stl. 28,5 cm. Slalom hjälmar (syns ej på bilden), oanvänd alpina byxor med jacka för tjejer, stl. M (nypris 3200:-) -ej på bilden. Längdåknins skidor med stavar, stl. 215, 200, 185, 140 cm, har även pjäxor till dem Allt säljes billigt. OBS! Svarar ej på e-mail då inga brevvänner önskas! ej SMS tack! Ring 073-6479406 för mer info! Annonsen kvar=prylar kvar
Vi säljer vårt utrustning för målvakt till bandy / streethockey för junior. Reebok benskydd, klubbhandske och plockhandske samt en innebandyhjälm från Revolution. Mycket bra skick, bara lite slitet i ytterhörnorna på benskydden längst ner. Nypris 600 för skydd och 500kr för hjälm. Vänligen Anders