Quantcast
Till salu inom: ”

cross skydd begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säng 120

Norrköping
Rotel RB-1572
F
Skåne län
Naim NAC 82
F
Skåne län
Rotel RC-1580
F
Skåne län

Tidigare annonser till salu

Dags att sälja crossen då jag knappt har tid att använda den. Crossen är i fint skick och går väldigt bra. Renoverad framgaffel och nytt drivpaket av förra ägaren, har bara gått denna sommaren i min ägo och jag har endast endurokört. Har bytt luftfilter efter varje körning och olja+filter var femte timme. Bakdäcket är lite slitet men jag skickar med ett bättre begagnat som är väldigt lite nött. Olja och filter följer också med. Har även http://www.24mx.se/motocross/p/skyddsvast-twenty-tanked/1642/skydd/k30/ för 500kr. Hade tänkt mig 15000 för cykeln. Inga byten Ring eller maila. B.V.S.A
Hejsan! Säljer komplett utrustning för vuxen till cross/enduro! Har använt grejerna 2 ggr! Märket på kläder o handskar är Alias! Hjälm strl M 58cm Glasögon med roll! Tröja strl L Byxa strl 32 Handskar strl L Benskydd Stövlar strl 44 Finns även skyddsväst med alla skydd strl S men det är begagnat. Allt annat är helt nytt!! Jag som har haft det är ca 190 o 72kg o de sitter kanon:) BVSA!! Grejerna finns ca 2 mil norr om Oskarshamn!
Suzuki Rm 125cc -2004, cykeln har inte gått så många timmar. Näst intill nya däck med Dirtstar-fälgar sitter på. Kolven har inte gått mer än 5 timmar. Bra drivpaket. VHM topp, HGS system (avgassystem), extra plast finns (skärmar osv.) Crossen är väldigt lättkörd, går som en klocka! Diverse skydd, även stövlar och kläder i begagnat skick finns vid intresse. Är du intresserad? Maila eller för snabbast svar, ring.
Mörkgrå barnvagn i fint begagnat skick. Kan användas från nyfödd med sittdelen, och upp till 15 kg med sittdelen. Vagnen är väldigt lättkörd på alla underlag. Det ingår en hårdlift m madrass och en vändbar sittdel med fullt liggläge. Sele och myggnät i sufletten på sittdelen. 2 regnskydd, ett som vi köpt i efterhand, som tål regn bättre än det som följde med vagnen. En fotack som vi köpte som extra tillbehör till vagnen, väldigt bra skydd då sittdelen används. Skötväska m skötbordsunderlägg. Ställbart handtag. Stor varukorg. Stora punkteringsfria däck. Lätt att växla mellan ligg och sittdelen, samt att fälla ihop. 4000 kr.
Skinnställ Dainese till salu. Passar mig som är 180 cm lång och väger 75 kg. Stället är begagnat och lite slitet, men ett riktigt kvalitets ställ med allt skydd man kan tänka sig. Ingår även ett par dainese handskar , lite slitna. Säljer även min hjälm, fint skick. Samt en liten motocross hjälm, fint skick. Ställ, handskar och mc hjälm, allt för 1000kr prutat och klart. Moto cross hjälm säljes för 200kr. Mvh Anders