Quantcast
Till salu inom: ”

cross skydd begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Iphone 7

Alingsås

Tidigare annonser till salu

Dags att sälja crossen då jag knappt har tid att använda den. Crossen är i fint skick och går väldigt bra. Renoverad framgaffel och nytt drivpaket av förra ägaren, har bara gått denna sommaren i min ägo och jag har endast endurokört. Har bytt luftfilter efter varje körning och olja+filter var femte timme. Bakdäcket är lite slitet men jag skickar med ett bättre begagnat som är väldigt lite nött. Olja och filter följer också med. Har även http://www.24mx.se/motocross/p/skyddsvast-twenty-tanked/1642/skydd/k30/ för 500kr. Hade tänkt mig 15000 för cykeln. Inga byten Ring eller maila. B.V.S.A
Hejsan! Säljer komplett utrustning för vuxen till cross/enduro! Har använt grejerna 2 ggr! Märket på kläder o handskar är Alias! Hjälm strl M 58cm Glasögon med roll! Tröja strl L Byxa strl 32 Handskar strl L Benskydd Stövlar strl 44 Finns även skyddsväst med alla skydd strl S men det är begagnat. Allt annat är helt nytt!! Jag som har haft det är ca 190 o 72kg o de sitter kanon:) BVSA!! Grejerna finns ca 2 mil norr om Oskarshamn!
Suzuki Rm 125cc -2004, cykeln har inte gått så många timmar. Näst intill nya däck med Dirtstar-fälgar sitter på. Kolven har inte gått mer än 5 timmar. Bra drivpaket. VHM topp, HGS system (avgassystem), extra plast finns (skärmar osv.) Crossen är väldigt lättkörd, går som en klocka! Diverse skydd, även stövlar och kläder i begagnat skick finns vid intresse. Är du intresserad? Maila eller för snabbast svar, ring.
Mörkgrå barnvagn i fint begagnat skick. Kan användas från nyfödd med sittdelen, och upp till 15 kg med sittdelen. Vagnen är väldigt lättkörd på alla underlag. Det ingår en hårdlift m madrass och en vändbar sittdel med fullt liggläge. Sele och myggnät i sufletten på sittdelen. 2 regnskydd, ett som vi köpt i efterhand, som tål regn bättre än det som följde med vagnen. En fotack som vi köpte som extra tillbehör till vagnen, väldigt bra skydd då sittdelen används. Skötväska m skötbordsunderlägg. Ställbart handtag. Stor varukorg. Stora punkteringsfria däck. Lätt att växla mellan ligg och sittdelen, samt att fälla ihop. 4000 kr.