Allt till salu inom "bang olufsen beosystem 2500"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Stereo och HIFI  ·  Västernorrlands län

Beosystem 2500 & Beolab 2500

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Stilren Bang & Olufsen stereo med Cd, kasett, fm/am och aux ingång. Alla sladdar finns och stereon fungerar fint. Varför vi säljer den billigt: En skada på en av dörrarna (se bild) samt att glasdörrarna kan krångla. Mekanismen fungerar ifall man tar bort dörrarna så är nog bara en justering. Finns heller ingen kontroll. Stereon på bilderna är den som säljs. Information och dagspris: http://beoxperten.se/product.asp?product=469 http://beoxperten.se/product.asp?product=8
2 500 kr
Blocket.se

Bang & Olufsen BeoLab 4000, BeoSystem 2300

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
1 par B&O BeoLab 4000 aktiva högtalare, kopplas in med B&O powerlink eller via linjeingång, mycket fint skick. Pris 5500:- eller högstbjudande. 1 st B&O BeoSystem 2300, Radio & Cd, anslutningar för aktiva högtalare samt Aux ingång. Fjärrkontroll Beo4 samt bruksanvisning. Mycket fint skick! Pris 2500:- eller högstbjudande. Ring, maila eller sms:a för mer info, lämna gärna meddelande om jag ej kan svara så hör jag av mig. Finns i Karlstad, kan annars skickas enligt önskemål.Kan eventuellt levereras eller mötas upp längs vägen till Göteborg lördag eller söndag den 23:e/24:e februari.
5 500 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Norrköping

Bang & olufsen beosystem 2500

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Som rubriken lyder har jag ett bang & olufsen beosystem 2500 som jag tänkte köra en intressekoll på. Systemet behöver nog ingen närmare presentation, de som vet vad B&O är vet att detta är kvalitet. Nu är det så att vajern till den ena dörren har hoppat ur sitt spår, det är ingenting som är trasigt,den har bara hoppat ur. Jag orkar inte lägga ner tid på att skruva och plocka men för den händige är detta ett riktigt bra pris,allt annat fungerar utmärkt. Ring för mer information Mvh OBS inte min stereo på bilden men en exakt likadan.
4 500 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Skara

Bang Olufsen Beosystem 2500

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stereon är i fint skick och mycket lite använd. Fronten på högtalarna är svarta, som är originalfärgen, men det finns även cerise Front Covers, se bild. Kassettspelaren fungerar tyvärr inte och det finns ingen fjärrkontroll. Väggfäste finns inte men det går lätt att hänga upp den på väggen ändå om man vill. Svar vid intresse, endast via mail Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 300 kr
Blocket.se

Bang & Olufsen - BS Ouverture System 2500

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
B&O Beosystem. Komplett Audio-System. Som ingår är Beosound Ouverture CD-Radio-Band Spelare, ett par Beolab 2500 aktivhögtalare plus väggfäste för vägmontering. Vi lämnar 1 års garantie och 14 dagar öppet köp. Vår fysiska butik BegBeo finns i Stockholm men du kan handla även online på vår webbutik: www.beoshop.se Hos oss hittar du Sveriges absolut största sortiment inom nyare begagnat B&O. Vi utför även service för de flesta B&O produkter med gratis kostnadsförslag.
4 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj