Quantcast
Till salu inom

"barngrindar ikea patrull trägrind säljes"

Borås
Idag

Loftsängar Ikea Tromsö 2 st

400 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Skärmväggar

500 kr
Citiboard
Igår

IKEA Hemnes vitrinskåp

300 kr
Blocket.se
Igår

Hemnes garderob säljes

500 kr
Blocket.se
Idag

Billig Ikea 120-säng

700 kr
Blocket.se
Idag

Malm byråer

150 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Skänk, glashylla, sminkbord...

800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Örebro

2 st barngrindar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 st barngrindar säljes!!! * Vit i metall "patrull" från IKEA. Min. bredd: 73.0 cm, Max. bredd: 87.0 cm, Höjd: 73 cm. Nypris ca 549 kr. * Den andra i trä "babydan" från babyproffsen. Trägrinden ställbar 72,1-110,9 cm. Nypris ca 659 kr. Fint skick!!! 700 kr för båda. Prutat & klart!!! Kan tas med till Örebro vid önskemål!! Svar via mail!!!
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Barngrind/trappgrind

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Bild 1 :Två trappgrindar säljes, en med förlängning så att den passar i större dörrar. De spänns fast i dörröppningen och behöver inte skruvas. 200 kr/st. Bild 2: En trägrind bortskänkes, den är ok men inte komplett. Skruvfästena till väggen saknas, men om du har sådana redan så kan du pröva med denna. Det är troligen en IKEA Patrull. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Vit Ikea barngrind, äldre modell

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
PATRULL FAST Barngrind, vit Ordinarie pris 599 kr Mitt pris: 150:- Du kan montera den här grinden både inuti och på utsidan av dörröppningar men även på andra ställen där du vill öka säkerheten för ditt barn, som t ex ovanför och nedanför trappor. Kan storleksjusteras! Är en äldre modell än på bilden men samma princip! Finns även trägrind som man fäller upp vid sidan för 100:- mått:85cm
150 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kungälv

Barngrind vit respektive trä

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi säljer nu våra barngrindar som vi haft till trappan, en uppe och en nere. Det är två varianter: - IKEA:s Patrull med extra förlängning (vit) - En trägrind som också kan förlängas i olika steg för optimal passning Båda grindarna är i mycket bra skick och kan höger- eller vänsterhängas! Pris: 200:-/styck (Nypris drygt 600:-/styck med förlängare) Så länge annonsen finns kvar, så finns minst en grind kvar.
200 kr
Blocket.se