Quantcast
Till salu inom: ”

barngrindar ikea patrull trägrind säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st barngrindar säljes!!! * Vit i metall "patrull" från IKEA. Min. bredd: 73.0 cm, Max. bredd: 87.0 cm, Höjd: 73 cm. Nypris ca 549 kr. * Den andra i trä "babydan" från babyproffsen. Trägrinden ställbar 72,1-110,9 cm. Nypris ca 659 kr. Fint skick!!! 700 kr för båda. Prutat & klart!!! Kan tas med till Örebro vid önskemål!! Svar via mail!!!
Bild 1 :Två trappgrindar säljes, en med förlängning så att den passar i större dörrar. De spänns fast i dörröppningen och behöver inte skruvas. 200 kr/st. Bild 2: En trägrind bortskänkes, den är ok men inte komplett. Skruvfästena till väggen saknas, men om du har sådana redan så kan du pröva med denna. Det är troligen en IKEA Patrull. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
PATRULL FAST Barngrind, vit Ordinarie pris 599 kr Mitt pris: 150:- Du kan montera den här grinden både inuti och på utsidan av dörröppningar men även på andra ställen där du vill öka säkerheten för ditt barn, som t ex ovanför och nedanför trappor. Kan storleksjusteras! Är en äldre modell än på bilden men samma princip! Finns även trägrind som man fäller upp vid sidan för 100:- mått:85cm
Vi säljer nu våra barngrindar som vi haft till trappan, en uppe och en nere. Det är två varianter: - IKEA:s Patrull med extra förlängning (vit) - En trägrind som också kan förlängas i olika steg för optimal passning Båda grindarna är i mycket bra skick och kan höger- eller vänsterhängas! Pris: 200:-/styck (Nypris drygt 600:-/styck med förlängare) Så länge annonsen finns kvar, så finns minst en grind kvar.