Quantcast
Till salu inom: ”

stor barnhage ikea patrull säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stor Divansoffa XXL IKEA IKEA IKEA mycket köpte för ca 13900kr och vill sälja Divansoffan för endast 8000kr jätte snygg med skinn ochså se bild underbar kvitto finns med så klart på sofferna underbara och nya finns kuddar 10 kuddar medföljer ochså till divansoffan jätte billigt och mycket snygg divansoffa SOFFERNA 2:STOL iKEA 500KR DIVANSOFFAN ÄR KÖPT I BIGROOM I TUVE MITT NUMMER ÄR 0729003337 PASSA PÅ JÄTTE SNYGG O VACKER O STOR
Hej! Nu säljer jag min väldigt stora garderob som är köpt på Ikea för ett par år sedan. Stommen är i vitt med 2 stora skjutdörrar i högglans vitt. Måtten är följande: Bredd: 252 cm Höjd: 236 cm Djup: 58 cm Det som ingår är stommen, skjutdörrarna samt all inredning som består utav: 2 stora skoställ (100 cm breda) 4 plastbackar 2 svarta glashyllor 4 klädstänger Hyllplan stora och små Ni kan även komplettera med andra saker från Ikea Pax sortimentet! OBS! Då garderoben har blivit nermonterad ett flertal gånger behövs den kompletteras med extra gångjärn och lite skruvar. Så garderoben är för den händige. Nypris för allt var över 13.000 kr och eftersom den är lite skranglig och i sönder på lite småställen (inget som inte går att fixa) så är mitt pris 6.000 kr prutat och klart!
Stor Pax garderob från Ikea med 1 stor rymlig låda och 2 mindre, 1 högskåp och 1 stor del med hylla och klädstång. Kan även användas som 2 garderober. Finns en skavank med den lägger man inte märke till eftersom man oftast har dörren stängd, finns bild på skavanken. Finns även ett extra hyllplan till den "lilla" garderoben men utan "ploppar" som lätt går att få på Ikea! Mått om garderoberna sitter ihop: Höjd: 235-236 cm Bredd: 150 cm Djup: 60 cm Mått enskild garderob: Stora är 100 cm bred och lilla 50 cm bred. Inköpt 2009 Nypris 6000 kr
Hej! Säljer 2 stycken likadana grindar för dörröppningar och trappor, IKEA patrull. Grinden är enkel att installera och kräver inte att du borrar några hål. Tillverkad i vitmålad metall och bredden kan anpassa från 72,5 cm upp till 86 cm. Varje grind har alla original delar kvar samt justering verktyg. Även bruksanvisning finns. Grindarna som är 1,5 år gamla (mycket fint skick utan några repor och lack skador) har endast suttit uppe i vår trapp och har inte stått och skräpat i något förråd. 400:- för båda. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stor och rymlig Ikea garderob! 6st trådbackar,en trähylla och en klädhänge. Stabil och rymlig. Har inte använt så mycket men tyvärr finns lite flyttskador därför har jag riktigt lagpris för det. Nypris 3200kr. Nu endast 500kr. Mått: 238cm*100cm. Bilden togs som monterad. Men nu är den nermonterad som är bra för avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.