Quantcast
Till salu inom: ”

barngunga inomhus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Inneskor

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stålgunga Hörby Bruk CanCan Hörby Bruks klassiska barngunga med 2 enkelgungor och 1 dubbelgunga. CanCan gungan är svensktillverkad och av högsta kvalitet. Kraftiga sitsar med rundade kanter i UV-beständig plast. Fotplattor för alternativ förankring. Gungornas konstruktion är väl genomtänkt där alla delar och material är valda med minutiös noggrannhet. Detta för att minimera slitaget och därigenom ge ökad säkerhet och lekglädje för barnen. Är CE- och TüV- godkänd för användning i den privata trädgården. Dubbelgungan sitter i ena änden. Gungställningen har använts för barnbarn under 5 somrar vid sommarstället. Har förvarats inomhus demonterad från skolstart i augusti till midsommar. Fint skick!
Pingu babygym från Rätt Start i bra skick. Använt sparsamt till ett barn. Tvättad en gång inför försäljning. Nypris: 649:- Pris: 300:- Röd och gul baby/barngunga för inomhus eller utomhusbruk. Pris: 50:- Endast avhämtning.
Rolig, säker, vadderad och mjuk gunga för små barn som kan användas både inomhus och utomhus. Fästes lätt i exempelvis dörrkarmar. Nyskick!
Can-Cangunga säljes. Gungan som ny, har alltid förvarats inomhus under vinterhalvåret.