Quantcast
Till salu inom: ”

graco babygunga inomhus gunga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Elrullstol

Eskilstuna
Graco

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Babygunga från Graco med flera melodier och hastigheter. Gungan går att använda från nyfödd (den lilla kudden håller huvudet "på plats") till ca 15 kg. Volymen går att höja och sänka, och man kan ställa timern så att det stängs av efter en stund. Gungan går på batteri, och sitsen går att ställa in så att barnet antingen blir mer liggande eller kan sitta upprätt. Den tillhörande selen gör att barnet sitter säkert, och gungan står stadigt. Nypris: 1295 kr Nu: 500 kr Bumbo är en babysitter som hjälper små barn som inte kan sitta själv hjälp att sitta upprätt. Bumbon har öppningarna för benen högre än barnets rumpa vilket avlastar ryggen. Bumbo kan användas både utomhus och inomhus (på plant underlag) så snart babyn kan stödja sitt huvud själv, och den är gjord av ett mjukt skumplastmaterial som är tåligt och lätt att torka av. Passar barn mellan 5 och ca 10 kilo eller 3-14 månader. Nypris 499 kr Nu: 150 kr
Säljer nu våran gunga som flickan vuxit ur. Den är i nyskick. Inköpt i slutet av december -10. Köpt på 1klass för 1295:- Tyget är rent och fint, aldrig tvättat så det är inte "tvättblekt" önskas tvätt på tyget innan försäljning så tvättar jag gärna, men det är fläckfritt. Innegunga med sex hastigheter och musikfunktion,10 melodier Det finns 5 st olika ljudnivåer.. Timer finns. Avtagbart lekbord och 5-punktssele. Överdraget tål maskintvätt. Ställbar rygg samt nackstöd för de mindre barnen (går att ta av). Batterier finns. 3 st D-LR20 batterier. Instruktionsbok finns! Pris: 800:-
Akta Graco Lovin'Hug är en bekväm gunga med 6 hastigheter. Gungan stimulerar även till lek och inlärning musikfunktion med timer och mobil med mjukisleksaker för visuell stimulans. Man kan lätt flytta runt den och placera den inomhus eller utomhus. Barnet gungas till sömns och det är skönt att få lite avlastning. 0-13 kg - Avtagbar nackkudde. - Fälls snabbt ihop och ställs undan. - Extra stoppning i sitsen. - Ryggstöd ställbart i 4 lägen. - Fempunktssele. - Maskintvättbar klädsel i 30 grader.
Akta Graco Lovin'Hug är en bekväm gunga med 6 hastigheter. Gungan stimulerar även till lek och inlärning musikfunktion med timer och mobil med mjukisleksaker för visuell stimulans. Man kan lätt flytta runt den och placera den inomhus eller utomhus. Barnet gungas till sömns och det är skönt att få lite avlastning. 0-13 kg - Avtagbar nackkudde för de allra minsta. (Syns ej på bilden) - Fälls snabbt ihop och ställs undan. - Extra stoppning i sitsen. - Ryggstöd ställbart i 4 lägen. - Fempunktssele. - Maskintvättbar klädsel i 30 grader.
Nu e det dags att sälja våran Akta Graco baby delight swing apple. Som våran son har uppskattat otroligt under de första månaderna av hans liv. Inköpt i januari i år. * Gungans ryggstöd är ställbart i 3 lägen. * Har fempunkssele. * Är lätt att lyfta i och ur barnet. * Från nyfödd 0-11kg. * Maskintvättbar klädsel i 30 grader. * 2 hastigheter. Nypriset för gungan var 790kr Mitt pris 400kr Vi säljer våran bumbo babysitter i färgen Aqua.Kommer me tillhörande kartong. *Bumbo är speciellt utformad för små barns ryggar, då öppningarna för benen sitter högre än barnets stjärt. Bumbos form avlastar ryggen! Bumbo kan användas både utomhus och inomhus, från 3 månader, eller så snart baby kan stödja sitt huvud själv. Bumbo skall användas på golvet på ett plant underlag, och stimulerar barnen och gör dem gladare. Bumbo är gjord av ett mjukt skumplastmaterial, som är tåligt och lätt att torka av. Vikt: 1,5 kg. Mått: diam 35 cm, höjd 23 cm. Nypris för denna är 499kr Mitt pris 200kr Kommer från ett Djur och Rökfritt hem!