Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Gammal byrå med tre lådor, gott om förvaring. Fina järnbeslag. Mått: L. 89cm. B.46cm. H.78cm. Äldre barngungstol Sitth.34cm. Två stycken träpallar. Vintage - Retro - Shabby - lantlig - stil. Allt säljes ENBART tillsammans för 1500:- Finns i innerstan. Skicka sms el. mail om jag inte svarar så hör jag av mej så snart jag kan.
Har en barngungstol i nyskick. Märket är Graco som är säkert och känt. Den är köpt i början av 2011 och har varit till stor glädje för oss. Man kan använda den som gunga eller leksak och dessutom så har den avslappnande musik! Gungan drivs av batterier så man behöver inte knuffa själv. Kontakta mig via mail eller mobil (ej kontorstid)! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Babybjörn sele, fint skick. Bekväm att bära babyn i. Lätt att använda, lätt att tvätta i tvättmaskin. Pris: 120:- Gåvagn från IKEA,fint skick, stabil, 50:- Gungstol för barn, supersöt, riktig RETROpryl:) Original, fint skick, 220:- Välkommen att höra av dig per sms/tel eller mejl! Rök och djurfritt hem. Allt finns i centrala Halmstad. Pris som ovan eller högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.