Quantcast
Till salu inom: ”

barnvagnsramp trappa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trappa SPA

Landskrona
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken skenor i plåt, 10 cm breda och 280 cm långa. Gjorda för att dra en barnvagn upp och ner för en trappa med sex trappsteg. En upphöjd kant längs sidorna och en bit plåt som lutar vid ena kortsidan, för att underlätta övergången mellan skenan och golvet nedanför trappan. Skenorna kan enkelt kortas med bågfil. Kan även förlängas. Skenorna är helt nya och kostade 1000 kr att få tillverkade. De är helt oanvända. Jag säljer dem för 400 kr, eller till högstbjudande. Anledningen till att de är oanvända är att mina grannar klagade. Det gjorde det svårt för mig att använda dem, och jag säljer dem därför. Tyvärr, vagnen tar stryk utan ramp.
Två stycken barnvagnsramper finnes. Den ena är 3,6 meter lång, 64 cm bred (passar väl till vagn såsom Teutonia fun), den andra är 3 meter lång, 64 cm bred. Rampen är fällbar så för dem som inte nyttjar den går det att fälla upp den mot väggen. Den sitter fn inne i trapphuset i ett 40 tals hus. Avhämtning på Lilla Essingen. De är gratis, men måste avhämtas senast den 19 oktober.
Rollin är en ihopfällbar barnvagnsramp som lätt kan justeras i bredd för att passa just din barnvagn. Den kan användas både till att "köra in" vagnen i bilen eller upp för en trappa. Då vi inte fick användning för denna, säljes den efter att ha varit använd vid endast ett par tillfällen. Den är alltså näst intill oanvänd och är i nyskick. Inköpt på Barnens Hus i december 2012 för 695 kr (prislappen sitter fortfarande på) Säljes nu för 250 kr
Uppfällbar barnvagnsramp till trappa bortskänkes mot bortmontering och avhämtning. Rampen är ca 6 meter lång och har gångjärn, som gör att den enkelt kan fällas upp när den inte används.
Säljer en uppvikbar ramp att monteras i trappa. Med ett enkelt handgrepp viker man upp den så man kan gå obehindrat i trappan. Den fungerar därför bra i trånga portuppgångar. Anpassad för att sitta på vänster sida av trappan. Den är 3,2 m lång men den händige kan med lätthet kapa ner den för att passa i kortare trappor eller för att sitta höger sida. cc=53 cm. Galvad plåt.