Allt till salu inom "grå jako"

Sortering:
11 dagar

Grå jako

18 000 kr
Blocket.se
Butik Linköping
Idag

Criva IT40 - Slagportar - U...

Blocket.se
Idag

Ikea-soffa 2-sits

800 kr
Blocket.se
Bjuv
20 dagar

grå jako

12 500 kr
Blocket.se
Södertälje
3 månader

Ett underbart par nymfparakit

2 800 kr
Blocket.se
Kristianstad
4 månader

GRÅ JAKO

14 000 kr
Blocket.se
Stockholm
14 år

grå jako

Hyrahyra.se
3 månader

Grå jako

15 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Gagnef

Grå Jako

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Grå Jako hane säljes. Han fyller 6 år nu i vår, är könstestad samt har uppfödarbevis. Han är väldigt social och vill gärna vara med oavsett vad vi gör för någonting. Kan ett hundratal ord, samt förstår innebörden på många av de ord han kan. Fungerar bra med andra fåglar, är fin i fjädrarna och har inga sjukdomar. Säljes endast till någon som vet vad det innebär med denna typen av fågel. Vid intresse går det även att köpa till ett par burar. Måste tyvärr säljas pga ändrade förhållanden. Ring för mer information.
5 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Nässjö

Grå Jakon Alex

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Grå jako 4 år. Uppfödarbevis och ringmärkt. Ej dna testad! Försäkrad i Sveland. Har inte den tid som krävs för min lille krabat och måste därför sälja vidare honom. Han har blivit ledsen och plockat bort lite fjädrar, men han har dock inte plockat ner sig totalt. Bur medföljer, med leksaker, pinnar och matskålar. Kontakt sker endast via mail då jag jobbar väldigt oregelbundet. Skriv lite om er själva så hör jag av mig om det låter intressant. Jag månar om att Alex ska få det bra och hamna hos en bra familj..
5 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Jönköping

Grå jako

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Eftersom tiden inte räcker till söker jag nu ett nytt hem till min grå jako . Hon är pratglad och mycket social. Hon är lätt att hantera och vill gärna va med på allt hon kan.Hon dansar o sjunger mycket , gillar barn. Vi sätter krav på den nya ägare att har eller har haft grå jakor innan och vet mycket om dem. HELST VILL JAG SÄLJA TILL DEN SOM HAR REDAN EN HANNE FÖR ATT HON ÄR FÖRDIG ATT PARA I HOP FÖR MER INFO...RING ALLT TILL BEHÖR ÄR INGÅR priset kan diskuteras seriösa köpare kan kontakta
9 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Västerbottens län

Fin grå jako

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
måste nu tyvär sälja moggan, en grå jako pga allergier så har tyvär ingen möjlighet att ha kvar hon. hon är 6 år och mycket tam och hängiven, hon kan vissla flera olika grejer och ha flera olika ljud för sig, hon ha inte riktigt lärt sig prata riktigt rent än men hon försöker och säger saker men det är mest mummel än. hon har alldrig varit vingklippt eller plockat sig eller liknande och är frisk och hon är självklart ringmärkt. för mer info så ring smsa eller skicka mail. kan skicka mer bilder också. MVH
7 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Stockholm

Grå Jako & Morhuvad

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är jag tvungen att sälja mina 2st morhuvade och min Grå Jako då jag är allergisk. Den grå jakon är heltam med uppfödarbevis. Pratar som bara den! Säger ord som "Hej, hejdå, vad gör du, kom då, hallå, AJ". Du får med buren. 9500:- med allting. Mina 2 morhuvade är också heltama, den ena är både DNA testad och har uppfödarbevis. Den andre har bara uppfödarbevis. Du får också med buren om du/ni är intresserade. 6500:- med allt. Mejl som inte är seriösa eller om ni ska pruta, svaras EJ!
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj