Quantcast
Till salu inom

"baron portfölj utförsäljning säljes"

Falköping
Igår

Central asiatiska ovtjarka...

19 000 kr
ABC-Annons.se
Idag

2 rums lägenhet på 59 m²

2 899 kr
Findroommate.se
Butik
Igår

Lagerrensning / REA UPP TIL...

5 990 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Malmö

Portfölj Baron Torino

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Splitterny, aldrig använd Baron-portfölj modell "Torino" säljes eller bytes. 3 huvudfack, 1 utvändig ficka, 2 framfickor. Axelrem samt avtagbar datorvaddering. Läs mer om modellen på Barons hemsida: http://www.baron.se/sverige/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_baron&product_id=54&category_id=1&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=8 Jag vann portföljen i en tävling via tidningen Aktiespararna (har därav inte något inköpskvitto). Portföljen har dock inte kommit till användning i min ägo. Nypris: ca 5200:- Säljes för 3500:- Kan även tänka mig ett byte mot en Iphone 5 (Telia eller olåst) i bra skick. Säljaren kan träffas i Malmö eller i Lund.
3 500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Uppsala

Portfölj från Baron

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer min portfölj från Baron (Verona Classic) i skinn. Jag köpte den för drygt ett år sedan, men har endast använt den i några månader. Den är i mycket gott skick men säljes då jag inte har behov av den längre. Portföljen är kastanjebrun med detaljer i guldfinish. Löstagbar axelrem, bärhandtag och plats för dator (max 15"). Kvalitén gör att den bara blir snyggare och skönare att använda med tiden. Mer information om portföljen finner du här: http://baron.se/products/classic-briefcase-brown/ Nypris: 4 695 kr Säljes för: 3 000 kr. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
3 000 kr
Blocket.se

Portfölj från Baron

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Klassisk portfölj i skinn, med detaljer i guldfinish. Helt ny och oanvänd, med alla originallappar kvar på. Spänne med lås och nyckel. Två ytterfack och två huvudfack. Inrett med löstagbar list av ca 1 cm tjock vaddering som löper längs med botten och sidor som skydd för dator. Dragkedjan löper ut över kanten så dator upp till bredd ca 40 cm ryms. Ytterfack med dragkedja på baksidan. Avtagbar axelrem med glidstopp. • Mått (cm): 29 x 42 x 15 cm Man kan läsa mer om den på Barons hemsida: http://www.baron.se/world/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_baron&product_id=54&category_id=1&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=8 Nypris: 5200:- Säljes för: 3200:-
3 200 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Helsingborg

Lyxig classy kastanjebrun Baron portfölj

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är det flyttdags för mig vilket innebär rensning av garderoben! Detta är en portfölj som jag hållit väldigt nära hjärtat men som jag känner är dags att få sig en ny ägare! Ni vet när man har något som man gillar sådär liiite för mycket och som man nästan är för rädd om så det bara ligger i garderoben eller på hyllan istället? Detta är en lyxig och stilren portfölj från märket Baron. Den är i en djup kastanjebrun färg som bara utstrålar elegans och lyx! Rymlighet är en av Baronportföljernas praktiska fördelar med dess tre huvudfack, en utvändig ficka och två lagom stora framfickor. En avtagbar axelrem finns också, för den som hellre bär portföljen med axelrem. Den användes under en kort period. Nypris för denna portfölj är 5 195 SEK men eftersom den ändå är aningen använd så säljer jag den för 2 800 SEK! Har du frågor eller/och är du intresserad, hör supergärna av dig via telefon eller sms. Mejla går också givetvis!
2 800 kr
Blocket.se

Snygg portfölj från Baron med fack för dator

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Svart portfölj från svenska kvalitetsmärket Baron i skinn/canvas med detaljer i silverfinish. Två spännen . På framsidan under locket finns ett ytterfack med dragkedja. Två huvudfack som vardera rymmer pärm i A4-format. Det ena är inrett med två mindre fickor, plats för 3 pennor och det andra med en löstagbar list av ca 1 cm tjock vaddering som löper längs med botten och sidor som skydd för dator även innerfack med dragkedja. Ytterfack på baksidan. Alla fack är klädda med ett blå/vitt-randigt tygfoder. Avtagbar axelrem i skinn/canvas. Väskan är lätt begagnad, inga fläckar eller skador. Bilden är tagen när solen börjar gå ned, därför kan det upplevas som brunstick i tyget vilket alltså inte stämmer - canvastyget är mattsvart. Kan hämtas på Värmdö alternativt inne i Stockholm city. Skickas ej!
700 kr
Blocket.se