Quantcast
Till salu inom: ”

barstolar säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har ett Sennheiser Trådlöst RS 120 som är köpt på Inet i höstas. Har använt detta 2 gånger och är helt nytt. Jag hade tänk mig 500 kr eller bud , dock inga skambud tack. ;) Sen har jag 2 st riktigt fina barstolar i svart läder som är som nya , hade tänkt mig 900 kr för båda. http://www.bygghemma.se/inomhus/inredning/barstolar-och-bord/stolar-och-barstolar/barstol-bond-svart/p-123249-123249 Finns att hämta söder om sthlm (trångsund) och kan skickas till köpare som står för frakten. Förskottsbetalning eller vid möte. Mvh Erik
Har två stycken Bestå IKEA tv-möbler i jätte fint skick, Knappt använda alls. Hade tänkt mig 400 för den stora och 200 för den lilla eller 500 för båda två!! Måtten på den stora är: Bredd: 120 cm Djup: 40 cm Höjd: 38 cm Och på den lilla år måtten: Bredd: 60 cm Djup: 40 cm Höjd: 38 cm Finns ute på fler ställen och vi behöver bli av med dom så fort som möjligt då dom står i vägen! ** Har även två bar stolar från IKEA, I fint skick, hade tänkt 200:-/st för dom!
Jag ska flytta och rensar stort bland möbler och prylar. Ett populärt soffbord får du GRATIS eftersom det är skadat (se bild). TVÅ sköna barstolar från IKEA med vitt överdrag får du köpa för 150 kr för båda stolarna. Tyvärr har överdraget spruckit i sömmen i samband med tvätt, därav det billiga priset. Enkelt att laga! Jag kan göra det, men då läggs det på ytterligare 100 kr på priset. Eller så kommer du och hämatr dem för 150 kr och lagar själv :)
Barstol Blitz från Segis Robust barstol i skinn och aluminium. Passar utmärkt i hårda miljöer. Finns ett 20-tal på lager. Varubolaget nu i Sundsvall! Då vi märkt en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster vill vi gärna möta våra kunder på deras hemmaplan. Därför har vi nu öppnat en utställning i Sundsvall. Butiksansvarig är Gert Brodén 070-346 89 89 Vi är belägna på Kolvägen 22 (invid Pappersgrossisten) Öppettider: Må - To 10.00 - 16.00
Uthyres under juli - tillsvidare. För pålitlig icke-rökare finns en charmig nyrenoverad charmig 1:a. Fastigheten har ett bra läge nära gångavstånd till buss och pendeltåg. WC med tvättmaskin. Stort vardagsrum med soffa. Fin terass med egen gräsmatta med grillmöjligheter. Måttligt utrustat kök med barstolar och bord. Sänglinnen och badlakan liksom vatten, ingår i hyran. Hyra per månad: 6 500 kr Hör av er per mail vid intresse så hör jag av mig så snart som möjligt.