Quantcast
Till salu inom: ”

bauhaus barstolar rotting säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer ett jättefint Barbord med 4 rottingBarstolar... jättefint skick! Aldrig använt pga av felköp. Kvitto finns givetvis och är inköpt på Bauhaus i Västerås. Dynorna som hör till har legat inne i mitt förråd i lägenheten så dom är som nya! Bara öppnade och provsuttna 1 gång. Nypris när jag köpte det var: 2495kr säljes detta pga av flytt... måste bli av med möbeln snarast då jag inte har tillgång till balkong i nästa bostad. Ge prisförslag :) *Inga skambud då allt är helt i oanvänt skick. Hämtas här i Västerås! Bilden är lånad från denna adress. http://cdn.blocket.com/static/0/images_full/09/0949149768.jpg Priset som står på blocket är ett prisförslag men bud tas emot! :)
2st Bauhaus barstolar med sits och rygg i rotting. Väldigt fint skick. Mått: 43/99/48/71 (B/H/D/Sitthöjd) Säljes som par. Priset gäller för båda tillsammans.
Barmöbel i svart rotting. Bord med tonad glasskiva och 4 barstolar med vita dynor. Använd 1 sommar. Nyskick! Inte en skråma! Inköpt på Bauhaus. Säljes pga flytt. 1500:- Ej hemkörning Finns i Ösmo Vid intresse ring Therese 0737253992
Utemöbel barbord rotting ifrån Bauhaus i fint skick med sex barstolar. Nypris 7000 SEK.