Allt till salu inom "batteri automower"

Sortering:
Automower 230ACX
Halmstad
5 dagar

Automower 230ACX Visa liknande

2 750 kr
Blocket.se
Husqvarna Automower
Nässjö
Igår

Husqvarna Automower Visa liknande

2 700 kr
Blocket.se
stiga autoclip 720s
Skara
6 dagar

stiga autoclip 720s Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Automower 230 ACX
Österåker
10 dagar

Automower 230 ACX Visa liknande

6 800 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 8

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Upplands-Väsby

Husqvarna Automower 305

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Vi introducerar den tredje generationens Husqvarna Automower® med en helt automatisk gräsklippare designad för mer eller mindre komplicerade gräsytor. Kompakt, elegant och lämplig för gräsmattor på upp till 500 m². Den är lätt att lyfta och flytta när huset har trädgård både på fram- och baksidan. En sann medlem i den framgångsrika Automower®-familjen, vilket betyder att gräsklipparen går tillbaka till laddstationen när batteriet behöver laddas. Lättförstådd bakgrundsbelyst skärm och knappsats för personliga inställningar och timerfunktion. Utrustad med stöldskyddsalarm och PIN-kodlås. Tillgänglig i två olika färger: granitgrå och polarvit. www.åes.se
14 900 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Munkedal

Husqvarna Automower 305

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fabriksny! Vi utför även installation! Vi introducerar den tredje generationens Husqvarna Automower® med en helt automatisk gräsklippare designad för mer eller mindre komplicerade gräsytor. Kompakt, elegant och lämplig för gräsmattor på upp till 500 m². Den är lätt att lyfta och flytta när huset har trädgård både på fram- och baksidan. En sann medlem i den framgångsrika Automower®-familjen, vilket betyder att gräsklipparen går tillbaka till laddstationen när batteriet behöver laddas. Lättförstådd bakgrundsbelyst skärm och knappsats för personliga inställningar och timerfunktion. Utrustad med stöldskyddsalarm och PIN-kodlås. Tillgänglig i två olika färger: granitgrå och polarvit.
14 900 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Ljusdal

Automover 305 Grå Husqvarna

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Vi introducerar den tredje generationens Husqvarna Automower® med en helt automatisk gräsklippare designad för mer eller mindre komplicerade gräsytor. Kompakt, elegant och lämplig för gräsmattor på upp till 500 m². Den är lätt att lyfta och flytta när huset har trädgård både på fram- och baksidan. En sann medlem i den framgångsrika Automower®-familjen, vilket betyder att gräsklipparen går tillbaka till laddstationen när batteriet behöver laddas. Lättförstådd bakgrundsbelyst skärm och knappsats för personliga inställningar och timerfunktion. Utrustad med stöldskyddsalarm och PIN-kodlås. Färg grå. 24 månader räntefritt. Ord.14.995:- Välkommen in!
12 995 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Halmstad

Automower 305

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi introducerar den tredje generationens Husqvarna Automower med en helt automatisk gräsklippare designad för mer eller mindre komplicerade gräsytor. Kompakt, elegant och lämplig för gräsmattor på upp till 500 m². Den är lätt att lyfta och flytta när huset har trädgård både på fram- och baksidan. En sann medlem i den framgångsrika Automower-familjen, vilket betyder att gräsklipparen går tillbaka till laddstationen när batteriet behöver laddas. Lättförstådd bakgrundsbelyst skärm och knappsats för personliga inställningar och timerfunktion. Utrustad med stöldskyddsalarm och PIN-kodlås. Tillgänglig i två olika färger: granitgrå och polarvit. Ord.pris: 14.900:-
13 900 kr
Blocket.se

Husqvarna Automower 305

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Husqvarna introducerar den tredje generationens Husqvarna Automower® med en helt automatisk gräsklippare designad för mer eller mindre komplicerade gräsytor. Kompakt, elegant och lämplig för gräsmattor på upp till 500 m². Den är lätt att lyfta och flytta när huset har trädgård både på fram- och baksidan. En sann medlem i den framgångsrika Automower®-familjen, vilket betyder att gräsklipparen går tillbaka till laddstationen när batteriet behöver laddas. Lättförstådd bakgrundsbelyst skärm och knappsats för personliga inställningar och timerfunktion. Utrustad med stöldskyddsalarm och PIN-kodlås. Tillgänglig i två olika färger: granitgrå och polarvit. Mer info se länk!! Finns i båda butikerna VÄLKOMMEN!
14 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj