Quantcast
Till salu inom: ”

ergorapido batteri säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ergorapido rengör på ett ögonblick - Överallt, när som helst. Nya Ergorapido har en läcker design med flera tillbehör för att komma åt på trånga ställen. Ergorapido - snabbdammsugaren med bästa totala dammupptagningen enligt oberoende test! 2-i-1 golv och handdammsugare, cyklonteknik, 12V, Ni-MH batterier, frontljus, golvladdningsställ. Färg: Fresh Yellow Vinnare av Råd och Rön juni 2010! Använd vid ett fåtal tillfällen och säljes pga. hushållsnära tjänster. Original kvitto och garanti medföljer och köptes till mors dag förra året. Repfri och felfri! Nypris 900:- Vårt pris: 500:- Finns i Lund
Hej! Jag säljer min helt nya och oöppnade handdammsugare p.g.a. uteblivet behov. Electrolux Ergorapido Special är bland Europas mest sålda trådlösa dammsugare. En väldigt populär produkt som har förenklat städandet för många hushåll med sitt långvariga batteri. I paket så ingår även en "mini-dammsugare" som är väldigt praktiskt. Nypris på denna produkt: 1595:- Mitt pris: 1000:- Hämtas i Örebro, ring för mer info.
Damsugare Electrolux Ergorapido 2-i-1 Ergorapido är den bäst säljande sladdlösa dammsugaren i Europa, tack vare den genialiska designen och låga bullernivån. Dessutom har Ergorapido Plus fått utmärkelsen som bästa sladdlösa dammsugare av Råd och Rön. Ny pris 1595 kr på Siba OBS!!!!!!!!!! Mycket lite använd då jag inte städar så ofta men den alltid står på laddning så den behöver nya batterier finns på kjell och company för 49kr st då den går på halvfart just nu perfekt för den hädige. Just nu 299 kr fast pris. Micke 0707 200 260
Electrolux ergorapido plus med Litiumbatteri ZB2904x Kombinerad golv- och handdammsugare. Laddar snabbt och med Litium batteri som håller samma prestanda hela tiden. Enkel att tömma. Har fått bra betyg i diverse tester. Ljus framtill på munstycket vilket gör att smutsen syns bättre. Lätt att dammsuga med. ZB2904X Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Elektrolux Ergorapido i cerise färg. Kan användas både som en handdammsugare och som en smidig dammsugare med långt skaft. Ordentligt skött och väl rengjord. Mycket smidig när man vill städa bort grus i hallen eller smulor i köket. Den har några år på nacken (ca 3år). Batteriet är därför lite trött och håller cirka 10 minuter. Men det är fullt tillräckligt för att hinna snabbstäda både hall och kök. Lätt att rengöra och tömma ur skräp. Helst kontakt via sms eller mail. Telefonsamtal endast efter 16.30.