Quantcast
Till salu inom

"ergorapido batteri säljes"

Klippan
Idag

MP3 KLOCKOR !

395 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
Idag

Golfklocka med NATO armband...

295 kr
ABC-Annons.se
Butik Haninge
Idag

Hjullyft batteridriven

15 313 kr
ABC-Annons.se
Butik Växjö
Idag

Casio MDV106

895 kr
ABC-Annons.se
Klippan
Idag

Mobil i9 3G 1800mah batteri...

99 kr
ABC-Annons.se
Butik Göteborg
Idag

Hrapparatsbatterier

19 kr
ABC-Annons.se
Kristianstad
Idag

Batteri hllare

15 kr
ABC-Annons.se
Butik Växjö
Idag

Casio DW9052 G-Shock

895 kr
ABC-Annons.se
Butik Växjö
Idag

Casio GA-100 G-Shock

975 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Ergorapido 2-i-1 system damsugare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Ergorapido rengör på ett ögonblick - Överallt, när som helst. Nya Ergorapido har en läcker design med flera tillbehör för att komma åt på trånga ställen. Ergorapido - snabbdammsugaren med bästa totala dammupptagningen enligt oberoende test! 2-i-1 golv och handdammsugare, cyklonteknik, 12V, Ni-MH batterier, frontljus, golvladdningsställ. Färg: Fresh Yellow Vinnare av Råd och Rön juni 2010! Använd vid ett fåtal tillfällen och säljes pga. hushållsnära tjänster. Original kvitto och garanti medföljer och köptes till mors dag förra året. Repfri och felfri! Nypris 900:- Vårt pris: 500:- Finns i Lund
500 kr
Blocket.se

Handdammsugare - helt ny

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej! Jag säljer min helt nya och oöppnade handdammsugare p.g.a. uteblivet behov. Electrolux Ergorapido Special är bland Europas mest sålda trådlösa dammsugare. En väldigt populär produkt som har förenklat städandet för många hushåll med sitt långvariga batteri. I paket så ingår även en "mini-dammsugare" som är väldigt praktiskt. Nypris på denna produkt: 1595:- Mitt pris: 1000:- Hämtas i Örebro, ring för mer info.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Klippan

Electrolux Ergorapido plus med Litiumbatteri

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Electrolux ergorapido plus med Litiumbatteri ZB2904x Kombinerad golv- och handdammsugare. Laddar snabbt och med Litium batteri som håller samma prestanda hela tiden. Enkel att tömma. Har fått bra betyg i diverse tester. Ljus framtill på munstycket vilket gör att smutsen syns bättre. Lätt att dammsuga med. ZB2904X Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Karlskoga

Dammsugare Elektrolux Ergorapido. Fungerar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Elektrolux Ergorapido i cerise färg. Kan användas både som en handdammsugare och som en smidig dammsugare med långt skaft. Ordentligt skött och väl rengjord. Mycket smidig när man vill städa bort grus i hallen eller smulor i köket. Den har några år på nacken (ca 3år). Batteriet är därför lite trött och håller cirka 10 minuter. Men det är fullt tillräckligt för att hinna snabbstäda både hall och kök. Lätt att rengöra och tömma ur skräp. Helst kontakt via sms eller mail. Telefonsamtal endast efter 16.30.
150 kr
Blocket.se