Allt till salu inom "batteritandborste eltandborste"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Värmlands län

Eltandborste Oral-B Pulsonic Slim

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu denna eltandborste som är nästintill oanvänd, då jag insett att mitt tandkött är för skört för denna typ av tandborste. Då jag tappat bort kvittot och expert har upphört har jag ej möjlighet att återlämna den. Tandborsten ligger kvar i kartongen med tillhörande laddare och instruktionsbok. Även 4 borsthuvud har blivit tillköpta och ingår i mitt pris. Tandborsten har 2 olika program (clean och sensitive) och har även en inbyggd timer. Det som skiljer den från andra är att den har supersnabba vibrationer som enligt Oral-Bs hemsida gör att borststråna avlägsnar mer plack än en vanlig tandbortse vilket resulterar i vitare och friskare tänder. Tandborsten kan hämtas hos mig utanför Deje eller hos min dotter i Karlstad.
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Järfälla

Philips Sonicare AirFloss PowerUp Eltandborst

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Det ultimata paketet för bra och fräsch munhygien. Philips PowerUp är en effektiv och skonsam eltandborste och Sonicare AirFloss fungerar som "lufttandtråd". Varukod: HX6620140 Effektiv mot plack Philips Sonicare AirFloss medföljer Enkla att använda ord.pris: 990kr köpt från elgiganten (http://www.elgiganten.se/product/hem-hushall/eltandborste/HX6620140/philips-sonicare-airfloss-powerup-eltandborste) priset går att diskutera vid snabb affär Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
699 kr
Blocket.se

Isbjörnar och eltandborstar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
| Vulkan | Utg. 2012. Ej o.u. | Häftad. | 153 s. | 9789198023152 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: Medlemmarna på skrivarsajten 1av3.se fick under senhösten 2011 en uppgift: De skulle skriva en novell där minst en isbjörn och en eltandborste fanns med. Genre och stil fick de själva bestämma. I den här antologin är de tio bidrag juryn valde ut som de mest läs- värda samlade. Resultatet är en salig bland- ning av personligt och spännande, tänkvärt och flödande, poesi och prosa.Hoppas du kommer uppskatta den lika mycket som vi.[Lagerplats: B2]
170 kr
Bokbörsen.se

Isbjörnar och eltandborstar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Vulkan | Utg. 2012. Ej o.u. | Häftad. | 153 s. | 9789198023152 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Medlemmarna på skrivarsajten 1av3.se fick under senhösten 2011 en uppgift: De skulle skriva en novell där minst en isbjörn och en eltandborste fanns med. Genre och stil fick de själva bestämma. I den här antologin är de tio bidrag juryn valde ut som de mest läs- värda samlade. Resultatet är en salig bland- ning av personligt och spännande, tänkvärt och flödande, poesi och prosa. Hoppas du kommer uppskatta den lika mycket som vi. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
220 kr
Bokbörsen.se

Eltandborste Oral-B Triumph 9900

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
En oerhört avancerad (och SJÄLVFALLET helt oanvänd) eltandborste som jag aldrig ens bemödat mig med att packa upp ordentligt. Plasten sitter kvar runt grejerna. Nu har den samlat damm i tre års tid och ska väck, eftersom jag behöver pengar. Kommer med laddningsstation, timer och en så kallad smart guide som ger dig feedback under borstningen så att du borstar optimalt. Hette Oral-B Triumph 9900 när den släpptes, men motsvaras nu av modellen Oral-B Triumph 5000 (om du vill kolla upp den på nätet). Lägsta nypris i Sverige är via postorder, då den kostar 980 kronor. I butik får du ge runt 1 400 kronor för den.
500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj