Quantcast
Till salu inom: ”

rotadent eltandborste säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min helt ny Braun Oral-B ProfessionalCare 5000 Triumph eltandborste till bästa möjliga pris. En av marknadens avancerade eltandborste med laddningsstation, denna eltandborsten är utrustad med smart guide som ger dig en total överblick över ditt borstande 5 olika läge. Med Triumph 5000 kan du djuprengöra och polera. Dessutom kan du ta hand om din munhåla ordentligt med hjälpa av massage- och sensitiveläget. 4 tandborsthuvuden medföljer: 2 Floss Action som hjälper till att rengöra ordentligt mellan tänderna, 1 Sensitive för känslig munhåla och 1 ProBright borsthuvud som har en särskild poleringskupa som ger dig ännu vitare tänder. Borsten har professionell timer, lågbatteriindikator, trycksensor och premium-laddare med förvaring för 4 borsthuvuden. För mer information kolla in: http://www.oralb.se/products/triumph5000/ Eltandborsten är helt ny i obruten förpackning. Pris: 790:- kr.
NYA oanvända eltandborstar i obrutna orginalförpackningar. Båda eltandborstarna är de senaste modellerna inom respektive varumärke. Jag säljer dessa då de är oönskade julklappar (har redan en Oral-B). Philips Sonicare the sonic toothbrush 3 olika lägen, paketet innehåller 2st borsthuvud samt en UV-hylsa som rensar borsthuvudena genom att "skaka bort" bakterierna. Pris: 600kr Oral-B (BRAUN) Triumph 5000 wireless smartguide. 5 olika lägen, display på skaftet, 4 st borsthuvud samt en separat del som dels är en vanlig väggklocka och även ett hjälpmedel för tandborstningen. Då tandborsten är igång indikerar den på om trycket för hårt (lyser rött) och noterar även hur lång tid du borstat. Beroende på borstningstiden visas en glad eller ledsen gubbe. Pris: 800kr
Philips Sonicares senaste eltanborste säljes, oöppnad förpackning med garantipapper och manual etc. Eltandborsten har mycket fin design med gummigrepp och har 3 olika lägen: rengöringsläget (Clean), läget för skonsam borstning (Sensitive), massageläget och 2 metoder: Max Care och GoCare. Upp till 31 000 borsttag per minut. Har 2 olika timer funktioner för att underlätta borstning. 2 tandborsthuvud ingår, en för allmän- och en för mer kompakt och precisionsrengöring. Ytterligare så medföljer ett fodral och en laddare. Butikspriset ligger på 1400kr och nätpris 1000kr Jag säljer min för 689kr Maila gärna vid intresse!
En helt ny eltandborste, oanvänd, i förpackning. Förpackningen är bruten (den lilla tejpen) men annars helt i nyskick. Eltandborste med mekanisk trycksensor för effektiv och skonsam borstning. Tandborsten har ett borstningsläge för daglig rengöring. Den borstar med 40 000 pulseringar 8800 oscilleringar per minut. För att uppnå den av tandläkare rekommenderade borstningstiden på 2 min är den utrustad med professionell timer. Tandborsten har även en laddningsindikator så du vet när din tandborste behöver laddas. I kartongen finns totalt tre borsthuvuden.
Jag skulle vilja sälja 2 helt nya, oanvända Philips HealthyWhite Sonicare tandborstar. Jag har fått dem som gåvor men inte använder dem. Därför är utgångspriset mycket attraktiv, vilket är 450 kr vardera (Elgiganten pris är 749 kr). Du kan köpa båda eller bara en om du vill. Viss information: Sundare Tander. Varukod: HX6711 40 minuter batteritid in en Enda laddning 31 000 borstningsrörelser per minut 2 Olika program - ETT för borstning OCH ETT FÖR vitare Tander Du hittar mer information om objektet här: http://www.elgiganten.se/product/hem-hushall/eltandborste/HX6711/philips-healthywhite-sonicare-hx6711-eltandborste Om du är intresserad, tveka vänligen inte att kontakta mig via min e-post eller telefonnummer 070 240 3618