Quantcast
Till salu inom

"bazooka spackelboxar säljes"

Butik Lindesberg
Idag

Chockluftare 36 liter 1300:...

Blocket.se
Västerås
Idag

Nissan Navara Double Cab-05

75 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Baslda 2st samt 1st Bazooka

1 000 kr
Blocket.se
Butik Skövde
Idag

Luftchock

2 488 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bilstereo  ·  Borås

Slutsteg x2, Bazooka bas, Dls diskanter

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Säljer ett styck Coustic Power Logic slutsteg på 2x98 äkta watt, har drivit det ihop med en 15" samt 2 6x9 120w utan problem. Ett Macrom slutsteg av minimal modell, (kan läggas bakom stereon i instrumentbrädan) drevs i affären då jag köpte det ihop med 2st 6x9 och en 12" bas, har användts till framsystemet av mig. 2 st bazooka basar 8", bra tryck i dessa. Två st DLS diskanter för infällnad. Har även lågnivåkabel samt en del strömkabel att skicka med om intresse finns!
600 kr
Blocket.se
Radiostyrt och modellbyggen  ·  Kronobergs län

Hsp bazooka samt thunder tiger

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej! tänkte sälja mina rc bilar då jag inte har tid att leka med dom mer. den vänstra är en hsp bazooka från hobbex med det största motorn 28. en diff fram är trasig men har nya liggandes och förgasar skruv saknas. finns att köpa ny på hobbex. har även nya länkarmar och bärarmar m.m om något skulle gå sönder. den i mitten är en subaru thunder tiger med trasigt dragsnöre men nytt köper du på maxi eller liknande för 20:- jag har inte tiden att hålla på med det därför jag säljer dom med felen. har starkit till båda samt bränsle följer med. pris: hsp med delar bränsle startkit och kontroll. 1500:- subaru med startkit bränsle och kontroll 800:- eller allt ihop för ett bra bud. skickas ej.
0 kr
Blocket.se

Hsp bazooka 1:8 4wd bra pris

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Tjenare! Dags o sälja den snabbe.. Hsp Bazooka säljes i befintligt skick för den händige. strap start följer med men ej monterad därav pris. bättre servo på bilen av metal. glöd ack laddare kontroll bilen har en pro 28 motor vilket är en av dom starkare motorerna. ny pris på bilen var 3990:- spräng skiss o tillbehör finns på Hobbex hemsida om man söker på bilens namn. har ej tid med detta längre, säljer den därför till ett skampris 1200:- så är allt ditt! ring eller maila INGA BYTEN!
1 200 kr
Blocket.se

Tapetech bazooka och spackelboxar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Komplett kitt med reservdelar. 2 st nya (använda till 2 villor) spackelboxar med skaft, Pump(ny) och bazooka (begagnad. kan behövas kollas över innan användning). Måleri måleriverktyg
10 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Grums

Bazooka och spackelboxar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett komplett spackelkitt med Tape Tech Bazooka (begagnad) 2st spackelboxar (endast använda till 1 villa) och pump. Diverse reservdelar. Ge mig ett Bud! Måleri, Måleriverktyg, spackel, gips.
0 kr
Blocket.se