Quantcast
Till salu inom: ”

bazooka spackelboxar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hurramabad
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett styck Coustic Power Logic slutsteg på 2x98 äkta watt, har drivit det ihop med en 15" samt 2 6x9 120w utan problem. Ett Macrom slutsteg av minimal modell, (kan läggas bakom stereon i instrumentbrädan) drevs i affären då jag köpte det ihop med 2st 6x9 och en 12" bas, har användts till framsystemet av mig. 2 st bazooka basar 8", bra tryck i dessa. Två st DLS diskanter för infällnad. Har även lågnivåkabel samt en del strömkabel att skicka med om intresse finns!
Tjenare! Dags o sälja den snabbe.. Hsp Bazooka säljes i befintligt skick för den händige. strap start följer med men ej monterad därav pris. bättre servo på bilen av metal. glöd ack laddare kontroll bilen har en pro 28 motor vilket är en av dom starkare motorerna. ny pris på bilen var 3990:- spräng skiss o tillbehör finns på Hobbex hemsida om man söker på bilens namn. har ej tid med detta längre, säljer den därför till ett skampris 1200:- så är allt ditt! ring eller maila INGA BYTEN!
Komplett kitt med reservdelar. 2 st nya (använda till 2 villor) spackelboxar med skaft, Pump(ny) och bazooka (begagnad. kan behövas kollas över innan användning). Måleri måleriverktyg
Ett komplett spackelkitt med Tape Tech Bazooka (begagnad) 2st spackelboxar (endast använda till 1 villa) och pump. Diverse reservdelar. Ge mig ett Bud! Måleri, Måleriverktyg, spackel, gips.