Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad duschkabin gott skick säljes

Tidigare annonser till salu

Duschkabin. 1200:- 80*80*200 Vit i gott skick. Inklusive blandare så den är bara å börja att använda. Vask. 500:- Vit porslin. Okänt märke Aldrig använd, ligger i originalförpackningen.
Jag behöver hyra ut min lägenhet under en längre period, minst 1år ( ev. mer ) Kungsängen. det finns gott om bussar till station. gångavstånd till dagis. och mataffär 3rok. Tvättmaskin Torktumlare Duschkabin med bastu Projektor med bioduk gott om förvaring. Varm Garage El & Internet ingår i hyran Hyrs ut till en barn familj som har ordnad ekonomi. sedvanlig kreditupplysning kommer att göras. 3-mån dep. uthyres omgående Skicka ett mail och berätta om vem du e. så ringer jag upp dig.
Trevlig 1a mitt i Jönköping! Ca 2min till högskolan, 5 min till Jönköpings station. Mitt i hjärtat av Jönköping. Bra planerad, fina golv,kök med ny kyl&frys. stort badrum med duschkabin och bra förvaring. Bra med förvaring, finns också ett stort förråd i källaren med gott om plats. Fin tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 2 torkskåp, 1 torktumlare och ett torkrum, lätt att få tid. När till affärer, netto, hemköp, ica& ica maxi ligger i närheten. pizzerior, cafen, suschi, och andra resturanger inom närmaste avstånd.
Nu är det dags att släppa denna mysiga och stora 1:a. Hyran ligger bara på 2069 kr i månaden där värme, vatten och el är inkluderat. Den har ett stort och bra kök med en liten diskmaskin och balkong med tak. Badkar uttaget och duschkabin är insatt istället men badkaret finns kvar om man vill sätta in igen. Tillgång av 100mbit fiber från bbb. Gott om förvaringsutrymme nere i källaren. Tillgång till ett litet gym samt bastu i samma hus. Närhet till livsmedels affär samt lysingsbadet. Pris 139000 men bvsa!! Maila eller ring om ni har några frågor MVH Patric
En härlig 30-talslägenhet med direkt närhet till flera parker och många restauranger, caféer o småboutiqer i Sofo´s södra del. Ca 5 min promenad till Ringens köpcentrum och T-bana.Flera busslinjer utanför porten. Parkering är oftast inget problem. Lägenheten har fönster åt söder med utsikt över Lilla Blecktornsparken vilket gör att det inte är någon insyn. Lägenheten består av stor hall med avdelningsbart extrarum (=0,5:an) samt vardagsum och stort sovrum - alla med fiskbensparkett. Kök med plats för 3-4 personer. Badrum med duschkabin och tvättmaskin. Tvättstuga i huset samt innergård med uteplats och grillmöjligheter. Gott om förrådsutrymmen (både källare & vind). Vi trivs egentligen väldigt bra här men behöver lite större.