Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad layher läktare 229 platser säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bra sittplats på rad 1 plats 68 på B läktaren. En kompis som var tvungen att ställa in. Så det är platsen bredvid min biljett jag nu säljer. Satt i mitten på A läktaren förra året, men tycker att man satt lite lågt ändå, på B läktaren kommer man högre upp, men samtidigt inte för långt bort då det är rad 1. Ny pris 1110+45kr serv.avg= 1155kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 toppenbra platser till Bob Dylans lördagskonsert i Stockholm säljes! Biljetterna var en 60- årspresent till mamma, men tyvärr fick hon förhinder så nu säljer vi biljetterna till inköpspris. Platser: Nedre läktare, Sektion B, rad 12, plats 26 och 27 (markerat med rött på kartan). Pris för båda biljetterna: 2080 kr + ev. frakt Biljetterna kan hämtas i Umeå eller så kan jag skicka ett rekommenderat brev för 65 kr. Mer info om konserten: http://www.ticnet.se/event/bob-dylan-biljetter/276513 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Begagnad läktare från Layher med 229 sittplatser. Läktaren har endast blivit monterad och demonterad en gång och endast varit uppställd inomhus. Modulställningen (underkonstruktionen) gör att systemet tål hög belastning och har en snabb montering samt demontering. Säljs endast komplett.
LayherLäktare för både inne- och utomhusbruk. Lämplig för fast installation likväl som mobil användning. Antal platser 229. Mått: Djup: 4,5 m • Längd: 25,5 m Kan modifieras i storlek och antal platser efter behov. Har endast varit monterad inomhus. För mer information... Slå oss en signal! Finns i dag monterad för demo på vårt lager i Staffanstorp.