Allt till salu inom "kolonistuga lund"

Sortering:
Lund
1 månader

Gasolkök bortskänkes

Blocket.se
Lund
Igår

Cybex Priam Lux liggdel och...

4 500 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Vinterdäck

800 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Elf med stamtavla

15 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Lund

Kolonistuga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Kolonistuga säljes Sommarställe i stan? Koloni säljes på Klostergården. Avskild och insynsskyddad, med härlig grönska runt om. Gedigen stuga 12 kvm, vinterbonad med elvärme, varmvatten och pentry med kylskåp. Stort inglasat uterum med infravärme, och ett öppet trädäck för sol och fest. Litet redskapsutrymme bakom huset, med en härlig utedusch för varma dagar. Tomt 293 kvm, med två äppelträd, plommonträd och två jättefina körsbärträd. Dessutom vindruvor, små fina och söta. Både sol och skugga hittar man lätt på denna sköna och lugna tomt. Och en härlig lekmiljö! Arrende 2725 kr/år + medlemsavgift 350 kr, betald året ut. Koloniområdet Klostertäppan, vid Västanväg på Klostergården, bakom dagiset. Pris 130 000 kr, eller bästa bud. Kontakta oss via mail för fler bilder, eller bestäm tid för besök! (Obs. köparen måste vara bosatt i Lunds kommun)
130 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Lund

Kolonistuga på solhällan

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vi säljer vår kolonistuga som ligger på en underbar parkliknande lott. Lotten är stor och full med ljuvliga blommor och stolta träd som ger skugga på sommaren. Pioner samsas med rosor och kaprifolen, jasminen och syrenen doftar så härligt. Här finns gott om frukt och bär. I slutet av sommaren kan du skörda hallon, björnbär, smultron, krusbär, vinbär, äpplen, päron, plommon och körsbär. Stugan är också stor och renovering av den är påbörjad. Tyvärr måste vi sälja den på grund av flytt från kommunen, men en hel del material inför den fortsatta renoveringen är redan införskaffat och ingår självklart i priset. Den har ett rejält plåttak och vatten och avlopp fixat. På lotten finns en ny exklusiv lekstuga som vi tänkt oss ytterligare 10 000 för. Kom och titta innan vårblommorna blommat ut! Tomten är 374 m2 och stugan 25m2. Utgångspriset är 85000 och vi säljer den till högstbjudande.
85 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Lund

Kolonistuga på Hagakoloniområde vid Polhems

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Areal på tomt inklusive stuga är 265 kv. Stugan är gul, gammal o pittoersk med den gamla kolonistugelooken kvar. Ingen friggebod här inte. Visst renoveringsbehov. Nytt tak behöver läggas. Men för den händige är stugan ett rart fynd och har verklig potential till att fungera som en oas mitt i stan. Alla frukt och bärbuskar finns representerade. Massor av blommor. Toalett på området. Kompost, redskap mm. Säljes till högstbjudande.
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Lund

Kolonistuga Solhällan

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Kolonistuga i uppväxt och lungnt område i östra delen av lund. Stugan har indraget vatten samt el. En köksdel och ett vardagsrum och altan Tomten är på 395m2. Trädgården har både en del med fruktträd och perenna växter samt en del för odling, samt uteplats. Köparen måste vara skriven i Lunds kommun för att överlåtelsen ska kunna genomföras.
125 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Lund

Bod, jaktstuga, kolonistuga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Bod i fint skick som har använts som klubblokal. Kan även användas som kontorsbod el. sommarstuga. Nya fönster, nya element. Inventarier, spis, kylskåp medföljer. Mått 2,5x8m
20 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj