Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad säkerhetsdörr säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

7 st säkerhetsdörrar med karm säljes. 2 av dem är helt oanvända med lite skyddsplast kvar och de andra är endast monterade. De är alla i bra skick! En del av dem med cylider och lås. Mått Höjd: 200 cm Bredd: 90 cm Tjocklek: 9,5 cm Ha dem hemma el till förråd. Kanon pris på dörr till vad som helst eg. Kom helst och titta på dem och köp dem på plats. Har fler bilder om det önskas. 500 kr styck eller alla för 3000 kr. Nu måste de bort! Passa på att fynda!
Fin etta i ett lugnt och barnvänligt område. Stor balkong med tak på 12 kvadrat. Köksluckor och köksbänkar byttes i September 2010. Stor kyl/frys. Både kök, vardagsrum, tak och hall är nymålat/nytapetserat. Samt nytt golv är lagt i hela lägenheten. Allt detta är gjort i September 2010. Senare under året kommer hyresvärden renovera hela badrummet. I badrummet får det även plats tvättmaskin och torktumlare. Värme och vatten ingår i hyran. Finns även inomhusgarage och p-plats att hyra för en billig peng. Säkerhetsdörr. Finns även ett förvaringsutrymme i källaren. Ligger väldigt nära Ica Kvantum Viksjö. Nära till grönområden, bussar och tåg. Tåget till Stockholms central tar ca 17 min.
En fin etta på andra våningen med både stort kök och badrum på lugna Skönsmon. Nydragen el. Nya säkerhetsdörrar. Nya fönster. Hallen är rymlig, nymålad och nytt golv. Kakel/klinker och golvvärme i badrum. Bredband ingår i hyran(100 mbit) Lättare renoverat kök. (Lådorna är på målning och handtagen kommer monteras inom kort, och övre delen på fläktkåpan kommer att monteras.) Finns en klädkammare som jag använder som hobbyrum. (som lätt kan göras om till en riktigt fin garderob om man vill) Fräsch tvättstuga. Riktigt bra grannar! Vid frågor eller intresse, tveka inte att ringa! Jag flyttar ut 25:e juli pga husköp.
Hej! Tänker nu sälja min superfiiiina nyrenoverade 2:a på attraktiva Gärdet i Sollefteå. Lägenheten som är ljus och har öppen planlösning, ligger en halv trappa upp med balkong mot Hallstabacken och sol hela eftermiddagen och kvällen. Bostadsrättsföreningen är mycket stabil och man har nyligen installerat bergvärme. Inom den närmsta tiden skall också nya stora balkonger byggas samt säkerhetsdörrar att installeras. Stor tvättstuga m torkrum och mangelrum finns i trappuppgången. Motorvärmarplats alt garage finns att hyra. Två förråd ingår, ett vinds- resp källarförråd samt ett mindre för skidor dyl. Kabel tv samt internet finns. Pris 50 000 el bud Ring om du vill komma o kolla Lotta
Jag har en hyreslägenhet på 60 kvm på Ystadgatan fem minuters gångväg ifrån Möllevångstorget. Lägenheten är en 2,5-rummare med kök och badrum. Hyran är 5024 kronor i månaden och är nyrenoverad. Lägenheten är rustad med säkerhetsdörr. Vill byta till en 2-rummare inom Malmöstad, Trelleborg eller lund område, dock inte på Nydala eller Rosengård. Hyran får vara max 5000 kronor i månaden och lägenheten ska ligga på minst 2:a våningen och uppåt. Det ska också finnas hiss i trappan. Mobil: 0703638088