Quantcast
Till salu inom: ”

bord underrede stål marmorskiva säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Månbord furu
F
Stockholm

Tidigare annonser till salu

Blå ikea SKUBB förvaring med 6 st. fack. Mått: 85cm x 15cm och fackens djup är 30cm. Nyskick. 50kr. Fyra bordsben i stål från ett ikea magiker soffbord som har förlorat sin bordsskiva. 100kr/alla fyra ben. Om ngn. vill svänga ihop ett soffbord med egen bordsplatta så kan bordets underredet (lite repor) fås med på köpet för 50kr. Klädhängare med många hängmöjligheter av olika slag. Ca 178cm hög. 250Kr. Marmorskiva tillhörande en gammal byrå som ej längre finns. Grå svart melerad i fint skick. Längd 67cm och bredd 41cm i mitten samt 38 i svängningen. Skivan är 2cm tjock. 400kr. Avhämtning i Mölndal.
Klädhängare, tamburmajor, med många hängmöjligheter av olika slag. Ca 178cm hög. 250Kr. Blå ikea SKUBB förvaring med 6 st. fack. Mått: 85cm x 15cm och fackens djup är 30cm. Nyskick. 50kr. Fyra bordsben i stål från ett ikea magiker soffbord. Ca 31cm höga. 100kr/alla fyra ben. Vid intresse kan bordets underrede (lite repor) fås med på köpet för 50kr. Obs att själva bordsskivan inte finns kvar. Tre st. naturvita/beige persienner som har suttit i ett burspråk med tre fönster. De är knappa 115 höga (beror lite på hur man mäter). Två är ca 56,5 cm breda och en är 54,5 cm. Div. uppsättningsdelar finns med då vi nyligen tog ner persiennerna vid flytt. Fint skick med fräscha vita snören. 150kr/alla. Marmorskiva tillhörande en gammal rokoko liknande byrå som ej längre finns. Grå svart melerad i fint skick. Längd 67cm och bredd 41cm i mitten samt 38 i svängningen. Skivan är 2cm tjock. 400kr. Avhämtning i Mölndal.
Bord/arbetsbänk med rostfritt underrede i stål och marmorskiva säljes. Underredets mått: bredd 116 cm * höjd 80 cm * djup 56,5 cm Marmorskivans mått: 138*79 cm Till bordet hör hjul som gör det rullbart, praktiskt när man behöver flytta det tillfälligt. Underredet är i rostfritt stål och mycket lätt att rengöra, praktiskt vid all form av bakning eller pralin- och konfektyrtillverkning. Marmorskivan är ej fastmonterad, vilket gör att man enkelt kan byta ut den mot till exempel en träskiva. Marmorskivan har en spricka i skivan.
Patina soffbord är ett stilrent och stilsäkert soffbord byggt på västkusten i modern industridesign som passar in i de flesta hem. Underrede i svart metall med en bordskiva i obehandlat stål som skapar en rostig look och ger bordet en fantastisk karaktär. Bordet specialbyggs för varje kund vilket innebär att bordet kan anpassas till era önskemål när det kommer till mått, färg och material. Bordsramen passar t.ex. även utmärkt till en vacker marmorskiva. Bordet på bilden har måtten: 100 x 60 cm, höjd 45 cm.
Hej Säljer ett Reno soffbord i fint skick med svart marmorskiva och underrede i rostfritt stål som är inköpt på MIO 2011. Ø 90cm H 38cm Nypris 4990:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.