Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad tv stockholm säljes

Tv

Stockholms län
Tv bänk

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Normalt skick Förlagsband med skyddsomslag Orginalutgåva Berghs förlag, Stockholm 1978, Reportern Jean-Claude Bourret väckte 1974 internationell uppmärksamhet med sin djärva serie i Frankrikes TV om UFO-problemet. Hans grepp om ämnet var radikalt nytt och överraskande, Programserien samlades till den bok, som nu rorengger på van språk. Ett stort antal spännande är de två avsnitt, som innehåller den vetenskapliga diskussionen, Kommer ufologien att i framtiden bli vär främsta källa till kunskap? Kommer den att inom kort betyda en total omvälvning i vårt vetenskapliga tänkande? Svaret p? den fr?gan är ett klart 'ja'. Skyddsomslag m en del naggar, smårevor och veck, ngt snedläst, 8:o, 274s
Chronicling the work of the Miami-Dade crime investigations, CSI: Miami is set against the sun, fun and tropics of the Florida tourist haven. Leading the team is Horatio Caine, played with steely calm by Emmy-award winning film and tv veteran David Caruso. An ex-bomb squad detective, Horatio is no stranger to confrontations with criminals and the underworld. His second in command is DNA specialist Megan Donner, returning to the team after six months bereavement leave following the death of her husband...
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som AV-tekniker kommer du att arbeta med ljud och bild och ansvarar för tolktekniken, sändningar, ljud och bild vid t.ex. konferenser, drift och underhåll av systemen och TV och Webbproduktion. Utvecklingsmöjligheter: Med tiden kan du även få fler och mer avancerade arbetsuppgifter. Ensamarbete kommer sällan eller aldrig att förekomma utan man kommer oftast att arbeta i par.
Hej! Mitt namn är Fredrik. Jag är 22år ,jobbar som frilansande scenograf för film och reklam. Har sedan en tid tillbaka jobbat och bott i Stockholm. Men letar nu efter ett boende för en längre period. Söker tillsammans med min kompis Jacob som också jobbar med film och tv. Vi är två lugna killar som varken röker eller har husdjur. Söker först och främst en trea, men kan även tänka oss en två eller till och med en fyra. Behöver inte vara centralt vi är öppna för allt.
Hej! Vi söker dig som har erfarenhet och stark utstrålning.... vi kommer inok kort vara med i tv och du bör vara tillgänglig under våren ,sommaren för flera uppdrag. Du ska tilsammans med en annan dansare dansa bakom en ny artist som snart släpper sitt album. Artisten riktar sig till barn, så förutsättning att du gillar barn! Har du det som krävs maila oss idag. OBS DU MÅSTE HA TIDIGARE ERFARENHETER Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.