Allt till salu inom "blocket stockholm bortskänkes"

Sortering:
810476014841
Butik

810476014841

795 kr
NYTT Pleasuredome
Visar sida 1 av 398

Tidigare annonser till salu

Hyllor och skåp  ·  Östermalm

Billy bokhyllor i björkfanér

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Två st IKEA Billy bokhyllor bortskänkes. Hyllorna är i gott skick, ljusa med björkfanér Bredd: 80 cm Höjd: 202 cm Djup: 28 cm 80-cm överhyllor ingår också. Obs hyllorna är sågade nedtill för att passa till hög sockel. Se bilden. Detta syns inte om man tex har pärmar längst ned i hyllan. Hyllorna finns att hämta centralt, vi bor nära Stureplan. Jag vill gärna att hyllorna hämtas så snart som möjligt.
0 kr
Blocket.se
Datorer  ·  Stockholm

Bredbandsswitch Inteno XG6745 - bortskänkes

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
XG-6745 är en bredbandsswitch för mottagning av bredband, telefoni och tv. Enligt tillverkare även lämplig för andra digitala tjänster som till exempel avläsning av elmätare. Utrustad med en 10/100Mb/s WAN/ LAN-ingång som kopplas mot hemmets nätverksuttag samt fyra LAN-utgångar som kopplas mot dator, telefoniadapter och digitabox för mottagning av digital-tv (IPTV). Passar till såväl PC som Macintosh. Bortskänkes mot en flaska rödvin (t.ex. Vina Albali, gran reserva)
0 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Danderyd

EN st Dynavoice Magic F-6 EX Black

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer en Dynavoice Magic F-6 EX som har en liten fraktskada på framsidan, ca 1-2cm (1-2mm djup) tryckskada på ett av hörnen, knappt märkbart. Observera att det är bara en högtalare, inte ett par. Aldrig använd, står i originalförpackning. Pris: Högstbjudande alternativt bortskänkes. Är du intresserad av högtalaren, maila mig och ange ditt hela namn, telefonnr samt vad du bjuder så hör jag av mig. Länk till produkt: http://fynda.se/show_prod.php?prodid=3330
0 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Stockholm

Resårbotten och bäddmadrass. 160 cm

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
160 cm bred Resårbottenmadrass med tillhörande bäddmadrass. Mycket fräscha. Inköpt på IKEA. Bortskänkes eller högstbjudande. Fast pris 900 kr. Allt ska bort senast söndag 2/10 från min 3-rumslägenhet pga flytt. Finns massor av möbler och andra ting som jag bortskänker eller säljer billigt. Visning och Bud lördag 1/10 kl 10-15. Avhämtning senast söndag 2/10. Adress, Hugingatan 46, Märsta. 1tr. Dynesius på dörren. Mejla mig eller kom på lördag. Välkommen!
900 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholm

Soffa bortskänkes mot hämtning

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vi har en 2 sitts skin soffa ca 210cm lång , enda felet är att skinnet på sittsen har flagnat bort, som ni kan se på bilden. Det är inte hål i skinnet. Och om man har en filt över sittsen så är det inget fel på soffan i övrigt. Soffan finns i Hornstull. Detta pga vi köpt en ny soffa och behöver bli av med den gamla!!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj