Quantcast
Till salu inom: ”

blocket stockholm bortskänkes säljes

Tidigare annonser till salu

Två st IKEA Billy bokhyllor bortskänkes. Hyllorna är i gott skick, ljusa med björkfanér Bredd: 80 cm Höjd: 202 cm Djup: 28 cm 80-cm överhyllor ingår också. Obs hyllorna är sågade nedtill för att passa till hög sockel. Se bilden. Detta syns inte om man tex har pärmar längst ned i hyllan. Hyllorna finns att hämta centralt, vi bor nära Stureplan. Jag vill gärna att hyllorna hämtas så snart som möjligt.
Säljer en Dynavoice Magic F-6 EX som har en liten fraktskada på framsidan, ca 1-2cm (1-2mm djup) tryckskada på ett av hörnen, knappt märkbart. Observera att det är bara en högtalare, inte ett par. Aldrig använd, står i originalförpackning. Pris: Högstbjudande alternativt bortskänkes. Är du intresserad av högtalaren, maila mig och ange ditt hela namn, telefonnr samt vad du bjuder så hör jag av mig. Länk till produkt: http://fynda.se/show_prod.php?prodid=3330
Vi har en 2 sitts skin soffa ca 210cm lång , enda felet är att skinnet på sittsen har flagnat bort, som ni kan se på bilden. Det är inte hål i skinnet. Och om man har en filt över sittsen så är det inget fel på soffan i övrigt. Soffan finns i Hornstull. Detta pga vi köpt en ny soffa och behöver bli av med den gamla!!