Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade kettlebells eleiko säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer mina Kettlebells för det är dags att köpa in tyngre. De är i mycket bra skick, och är omöjliga att ha sönder som ni säkert vet. Säljer 4 st: 12kg - Alex (nypris 629kr) 16kg - Eleiko (nypris 915kr) 20kg - Eleiko (nypris 1115kr) 24kg - Eleiko (nypris 1335kr) (priserna är hämtade från prisjakt) Nypris för alla: 3994kr Säljes endast som paket: 2500kr
Hej alla! Ledsen att bild/er saknas men kolla länken så kommer ni fram till allt information inklusive bilder. Roddmaskinen är i nästintill nyskick & minimalt förbrukat, priset är 2200:-. Kolla länk---http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/abilica-winrower Eleiko kettlebell på på 24-kg, mitt priset är 700:-. Kolla länk--- http://www.fitnessbolaget.com/233-eleiko-kettlebell.html#/vikt-24_kg Priserna kan eventuellt vara förhandlingsbart vid seriös intresse. Ha det gott allihopa! Josef.
Säljer min helt nya kettlebell från Eleiko för att jag inte orkar båda kloten hur mycket jag än tränar, det räcker med 1 klot för mig:) Eleikos Kettlebells är tillverkade enligt de ryska originalmåtten. De har en yta i tålig hammerstone. Kettlebellsträning är funktionell, dynamisk och mycket effektiv. I Ryssland har tyngdlyftarna använt den som ett komplement till sin träning under alla år och i USA växer träningsformen explosionsartat. Nypris mellan 1050 och 1165 kr Då jag reser mycket i tjänsten så kan klotet levereras på plats om geografin stämmer!
Ska nu sälja mina kettlebells. Ett startpaket med dvd, bok och en 8 kg:s från russiankettlebell.com. En 12 kg:s från russiankettlebell.com och en 16 kg:s från Eleiko. Bra skick, ny pris nästan 2700:-
20 kg kettlebell från Eleiko Sport säljes pga att jag 'flyttat upp' ett snäpp i styrka och använder numera tyngre vikter. I skick som ny (gjutjärn är tålig!). Fantastiskt redskap för uthållighet, styrka, kondition, rehabilitering. Nypris 1055 plus ett par hundra i frakt. Säljes för 600, prutat och klart!