Quantcast
Till salu inom: ”

roddmaskin concept 2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Roddmaskin Concept2 modell D är en rejäl och stryktålig roddmaskin i världsklass. Med ett välbalanserat svänghjul får du en skön känsla i rodden. Med maskinens luftmotstånd får du en bra och korrekt rytm. Motståndet byggs upp allt eftersom draget byggs upp. Handtagen är ergonomiskt utformade vilket gör att du får ett bra grepp i en behaglig vinkel i din träning. Datorn (PM3) är lättöverskådlig och med inställningar och funktioner för både de som är nybörjare upp till de som siktar på professionell träning. PM3 erbjuder ett stort antal träningsprogram. Med hjälp av Concept 2 LogCard sparar du enkelt dina träningspass och ditt favoritprogram, vilket gör att du kan jämföra dina resultat från pass till pass.
Harman Kardon AVR 247 7.1 HDMI A/V Receiver. Bytes mot Concept 2 modell D roddmaskin. Receivern är sparsamt använd och i mkt bra skick. Inkl. fjärr, mätmikrofon för automatisk kalibrering och manual. En grymt bra receiver för den kräsne när det gäller Bild & Ljud. Den har bl.a. HDMI, 2 st in och 1 st ut. Vid övrig teknisk spec eller andra frågor, vänligen mejla mig. Vid byte mot Concept 2 modell D, lägger jag pengar emellan enligt överenskommelse.
Roddmaskinen man använder på gymmet! Jättefint skick: 3 år gammal med ej använt den senaste 18 mån (nytt jobb med gym på jobbet). Mer information: Högkvalitativ träningsutrustning från Concept! Modell D är en roddmaskin som effektivt ger dig en helkroppsträning som känns! Förbättra kondition och styrka på ett smidigt sätt oberoende av väder eller gymmets öppettider. Den smidiga konstruktionen gör roddmaskinen lätt att förvara! Tystare än sin föregångare. Nytt vinklat handtag för bekvämare grepp. Lättanvänd monitor.