Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade liten cnc svarv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brosch

Gävle
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är en liten mekanisk verkstad som söker ny kund och uppdrag framförallt till vår CNC Svarv. Optimalt hade varit en kund med ett återkommande behov av ett antal mindre detaljer. Maskinen har möjlighet att uföra borrning och enklare fräsning med drivna verktyg. Vi är en liten firma med små omkostnader och kan därför hålla priserna på en väldigt bra nivå. Vi utför också till viss del plasmaskärning av mindre detaljer i tunnplåt (upp till ca 10mm) och mindre svets, manuella svarv och manuella fräsjobb. MIG och TIG i svart, rostfritt och aluminium. Kan även hjälpa till med CAD och framtagande av ritningsunderlag.
Mazak qt8 från 1986 Liten stabil maskin i bra skick! Spindel genomgång 40mm Max svarv längd 285mm Max diameter 160mm Vikt 2600kg 70000:-exl moms
EMCO Compact 6P-CNC Svarv 1st komplett, provstartad EMCO Compact 6P-CNC + 1st reservdelsmaskin (mycket komplett) Båda består av svarv och styrenhet. Har tidigare stått på en skola. Mycket stadig, liten maskin som fortfarande går att hitta ståendes i produktion. Inklusive kasett med maskinparametrar, manualer, sikte för nollställning av verktyg, osv. Borde gå alldeles utmärkt att köra med befintligt orginalstyrsystem eller en bra maskin att konvertera till PC-styrning. (Finns många andra som har gjort just denna konvertering, så mycket information finns på nätet) Reservdelsmaskinen är så pass komplett att även denna borde gå att få i drift med befintligt styrsystem eller med en PC-konvertering. På bilden är dörrarna avmonterade från maskinerna men dessa ingår givetvis till båda. Maskin: 2st EMCO Compact 6P-CNC Styrsystem: 2st EMCO Tronic T1 Chuck: Pneumatisk Dubb: Pneumatisk Överföring av program från PC: Via RS232 Verktygsrevolver: 4st kvadratiska stålhållare + 4st runda stålhållare Spindelvartal: 0-4000rpm Max Svarvlängd: ca 133mm Max Svarvdiameter: ca 88mm Maskinerna köptes in som ett vid sidan av projekt. Men pga tidsbrist har maskinen endast provstartats och sedan stått på pall i ett lager.