Allt till salu inom "liten studsmatta"

Sortering:
240cm studsmatta
Järfälla
Idag

240cm studsmatta Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Liten studsmatta
Halmstad
6 dagar

Liten studsmatta Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Studsmatta Biltema
Kristianstad
9 dagar

Studsmatta Biltema Visa liknande

50 kr
Blocket.se
Studsmatta 240cm
Järfälla
13 dagar

Studsmatta 240cm Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Studsmatta 305 cm
Värmdö
13 dagar

Studsmatta 305 cm Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Malmö

Mini studsmatta, lära gå, nalle puh matta

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mini studsmatta för barn Studsmatta speciellt utvecklad för mindre barn 1-5 år. Rolig och säker då barnen kan hålla i sig i bygeln när de hoppar. Suverän för att träna spänst och balans hos ditt barn. Hoppyta: 70x70 cm. Höjd: 29 cm (bygel inte inräknad) Max användarvikt: 50 kg. - Pris 400 kr Lära gå vagn från Brio - 150 kr Nalle puh matta, liten mysig matta - Pris 80 kr Finns fler bilder, bara skicka ett email!
400 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Lomma

Studsmatta Sport supply fin kvalite

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu säljer vi vår fina studsmatta eftersom barnen växt ifrån studsandet. Studsmattan är av hög kvalite, en äkta Sports supply inköpt på skejtare affären TopTolv i Malmö för 5000:- Detta är alltså inte en billig Rusta typ för 2000 kr i nypris utan en riktig proffs version som med fördel kan användas för skejtare eller öva tricks på. Är ca 1 meter bredare i diameter än normala, har för mig ca 5 meter. Den är mjukare än billiga kopior. Ytrost finns i botten på benen, men inget som inte går att måla. en liten reva finns i mattan, men inget annat större fel.
1 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Täby

Studsmatta Fly15 med helt ny extramatta

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Idag
Gedigen studsmatta 4,6 meter med 13 kvm hoppyta från Trampolin specialisten. Mycket goda hoppegenskaper, god säkerhet och hållbarhet med 110 rostfria fjädrar och 2 mattor. En extra matta sprillans ny oanvänd medföljer och en matta med liten (ca 5cm) reva men som fortfarande funkar underbart (trasiga mattan syns på bilden). Den här studsmattan är en av Sveriges mest sålda kvalitetsmattor. ingen billig varuhusmatta med dålig studs. Kantskyddet är det bästa på marknaden, 25 mm styv EPE klädd med mycket kraftig vinyl-galon på båda sidor, och väl sytt.
3 200 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Vellinge

Elbil, sparkcyklar, hockey-och fotbollsspel

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
elbil, endast körd inomhus (däcken har inget slitage) 6 v, ingen laddare:450 kr Sparkcykel för äldre , absolut i nyskick: 100 kr sparkcykel för yngre med 3 hjul: 100 kr Hockeyspel: 250 kr Fotbollsspel dock utan den lilla fotbollen men funkar med flörtkula eller liten studsboll: 350 kr Båda spelen 500 kr ev. byte med 1.80 m studsmatta eller trähammock med dynor Vi har flera annonser med allt för den nyfödde bebisen till leksaker i skolåldern. Se 27/3 11.50 och annonser under "Sofia" Vellinge eller mejla förfrågan.
100 kr
Blocket.se

Önskar hyra hus, liten gård i strängnäs

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej! Vi är en familj som önskar hyra hus / liten gård med tillsvidarekontrakt. Vi har båda fast arbete och ordnad ekonomi. Vi söker ett hus på minst 5 rum och kök, 4 rum och kök är också intressant om planlösningen är den rätta. Vi är gärna ute i trädgården och gräver och underhåll av huset är vi inte heller främmande för. På tomten vill vi gärna kunna ha möjlighet att på sommaren ställa upp en studsmatta, liten barnpool och kanske en gunga :)
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj