Allt till salu inom "begagnat powertec multigym"

Sortering:
Weber klotgrill
Värmdö
Idag

Weber klotgrill Visa liknande

350 kr
Blocket.se
Schleich-hästar
Norrtälje
Igår

Schleich-hästar

120 kr
Blocket.se
Schleich-hästar
Norrtälje
Igår

Schleich-hästar

80 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Västerbottens län

Powertec Multigym

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Multigym / hemgym av kvalité. Internationella vikter på 107,5 kg För mer info se video : (Kopiera och klistra in länken) http://www.youtube.com/watch?v=aIWBSC_X1kI&feature=related Nypris: 14700kr inkl. vikter Mitt pris 10000kr inkl.vikter i nyskick. Kan levereras och monteras inom 15 mil från Lycksele mot frakttillägg på 500 kr. Frakttillägg betalas i förskott. Snabb och enkel affär = 9500kr Intresserade ringer 0730-666 244 eller 0950-16064. Finns i Lycksele. OBS! Ej intresserad av byten.
10 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Hallands län

Hemgym PowerTec

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
POWERTEC Workbench Multi System "Världens Bäst Säljande Multigym med hävarmskonstruktion!" Ett komplett hemmagym, föreningsgym eller företagsgym. Tre personer kan träna samtidigt i denna gymmaskin. En träningsmaskin med en unik hävarmskonstruktion som ersätter skivstång och hantlar. Hela kroppen tränas med de bästa, mest effektiva friviktsövningarna för ökad styrka och muskelutveckling. En perfekt kombination av fria vikter och styrketräningsmaskin. Med detta hemgym tränar du med full kontroll och hög säkerhet, för maximalt resultat. Endast för internationella viktskivor. Mycket hög kvalitet! Nypris: 15 990kr Internationella vikter till ovan gym 140kg. Nypris: ca 5.000kr Komplett med vikter för 14 500kr.
14 500 kr
Blocket.se
Friskvård och hälsa  ·  Linköping

Powertec multigym

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Powertec Workbench Leverage System till salu! Ordentlig träningsbänk för ordentliga vikter... Ett komplett hemmagym. En träningsmaskin med en unik hävarmskonstruktion som ersätter skivstång och hantlar. En gymmaskin med en ställbar träningsbänk som kan kopplas loss och flyttas undan, vilket öppnar upp maskinen för powerövningar som knäböj och rodd. Dessutom ingår ett high/low cable system, samt leg extension och leg curl. Endast för internationella viktskivor. (Gymmet är grått och svart, alltså inte gult som på bilden).... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 900 kr
Blocket.se

POWERTEC Workbench Leverage Gym + VIKTPAKET

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Powertec Workbench Leverage System POWERTEC WBLS är ett komplett hemmagym. En träningsmaskin med en unik hävarmskonstruktion som ersätter skivstång och hantlar. Hela kroppen tränas med de bästa, mest effektiva friviktsövningarna för ökad styrka och muskelutveckling. POWERTEC WBLS multigym är en perfekt kombination av fria vikter och styrketräningsmaskin. En gymmaskin med en ställbar träningsbänk som kan kopplas loss och flyttas undan, vilket öppnar upp maskinen för powerövningar som knäböj och rodd. Dessutom ingår ett high/low cable system, samt leg extension och leg curl. Med POWERTEC WBLS hemgym tränar du med full kontroll och hög säkerhet, för maximalt resultat. "POWERTEC Fitness - Gymutrustning av mycket hög kvalitet till bästa pris!" Där finns över 200kg i vikt. Du får också lång skivstång och 2 korta skivstång med. Om ni har interess, då har jag också crosstrainer till salu för 1500kr. Som nytt Nypris: 16.000kr BREDD: 142CM HÖJD: 210 CM VIKT: 140KG mer info: http://www.pmogymfitness.com/files/prod2.html
9 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj