Quantcast
Till salu inom: ”

begagnat sigma objektiv säljes

Björn borg

Helsingborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Sigma 135-400 1:4,5-5,6 APO DG till Canon Gluggen är i bruksskick men fungerar väldigt bra. Köpte själv objektivet begagnat och upptäckte efter ett par dagar, att det fanns en liten repa i ena hörnet, jag har aldrig själv sett något av detta på mina bilder men jag använder inte heller en fullformatskamera. kvalitetsmässigt är det som alla Sigmas objektiv. Det finns ingen låsning på Zoomen så den åker ut om man går med objektivet neråt. Bildmässigt så är det ok! bäst skärpa får man med bländare 8. Säljer det för 1500 spänn eftersom jag aldrig använder det. Priset är inte prutbart. Endast för avhämtning.
Konica Minolta Dynax 7D säljes. Köpte den begagnat för ett år sen men har varit för dålig på att använda den ordentligt. Medföljer: Konica Minolta Dynax 7D hus, 6.1 MegaPixlar. Sigma Objektiv 18-50 mm 2 bländskydd 1 GB CompactFlash minneskort 2 batterier + batteriladdare USB-överföringskabel Instruktionsmaterial på engelska 2 väskor, en stor med gott om utrymme för kringutrustning + en mindre för bara kamera. Hållare till stativ (obs alltså EJ stativ, bara hållare!) Rengöringsgrejor Passar både äldre Minoltaobjektiv och nya Sonyobjektiv. Läs om kameran: http://www.dpreview.com/reviews/konicaminolta7d/
Sigma blixt och objektiv till salu! Då kamera och tillbehör ligger och samlar damm i skåpet är det lika bra att sälja dem. Blixt: Sigma blixt EF-500 dg Super II i bättre begagnat skick med omnibouncer. Köpt från scandinavian Photo. OBS!! Detta är inte samma blixt som den billigare EF-500 DG ST. Pris: 1000:- (Ny 2900kr). Objektiv: Sigma DC 18-50mm 1:2.8 EX med en liten repa i kanten av linsen. Köpt från Scandinavian Photo. OBS! Detta är ej den nya macro modellen. Pris: 1000:- (Ny 3900:-). Har tyvärr ingen kartong eller väskor till dem. Sigma, objektiv, blixt, omnibouncer.