Allt till salu inom "begagnat skötbord"

Sortering:
Tumba
Igår

Rosa Barncykel - Yosemite 1...

550 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Takräcke till VW Passat B8

900 kr
Blocket.se
Butik Bromma
Igår

Skoda Fabia Style 1.0 TSI 9...

144 900 kr
Blocket.se
Tibro
Igår

skåp

2 000 kr
Blocket.se
Butik Bromma
Igår

Skoda Superb iV Kombi L&K 1...

354 900 kr
Blocket.se
Butik Kävlinge
Igår

Harley-Davidson Low Rider S...

209 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Stockholms län

Trolle skötbord

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nu är det dags för oss att sälja vårt skötbord som vi varit jättenöjda med, men nu är sonen helt enkelt för stor för det plus att vi har platsbrist. Det köptes av oss begagnat sommaren 2010. Det enda jag har att anmärka på det är en liten oljefläck som den förra ägaren gjort ovanpå skötbordet men den syns inte när man har en skötbädd där. Maila gärna frågor så ska jag försöka svara så gott jag kan!
500 kr
Blocket.se

Spjälsäng, skötbord och babysitter

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej säljer nu våra bebis saker då barnen börjar bli stora. Röd spjälsäng, madrass, spjälskydd svart. Sängen går att höja och sänka även ta bort ena sidan då barnet blivit större. Pris 300kr Spoling skötbord från Ikea, svart och vit. Pris 250kr Babysitter ficher price, går att ställa i olika lägen, vibration, leksak som spelar blinka lilla stjärna.300kr Allt som går att tvätta är tvättat. Sakerna är i begagnat skick men hela och rena. Satt pris gäller Med vänlig hälsning, Madelene
300 kr
Blocket.se

Carena Double Swing och skötbord

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer en Carena Double Swing i begagnat skick, men hel och fullt duglig. regnskydd finns. En liggdel och två sittdelar ingår. 1200:- Säljer även ett skötbord IKEA Hemnes. kan även göras om till vanligt skåp. På ena kortsidan sitter vita plastkrokar. kan inte garantera att dom går att få bort. På baksidan av skåpet är det bortsågat en liten bit för ett eluttag. Men det syns inte när möbeln står mot en vägg. Annars i fint skick!! 200 kr
1 200 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Helsingborg

Skötbord

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Skötbord från Ikea som även går att använda som förvaring/möbel när barnet blivit större då det går att plocka av skötbordsdelen. Vi har satt på egna ben och handtag samt två krokar på vänstra sidan av skåpet. I skåpet finns ett hyllplan. Mått: Höjd: 87 cm Bredd: 84 cm Djup: 80 cm (44 utan skötbordsdelen). Vi har haft väldigt stor nytta av denna möbel till våra barn. Den är i fint begagnat skick. Vid intresse kan fler bilder mailas.
400 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Västerås

Skötbord för badkar inkl. luftmadrass

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Skötbord säljes för standardbadkar. Hylla finns undertill för förvaring, samt praktisk låda att hänga på sidan för förvaring av t.ex. blöjor och tvättlappar. Förvaringen är perfekt eftersom du har allt inom räckhåll och slipper vända ryggen till bebisen. Smart vit luftmadrass följder också med. Skötbordet är i bra begagnat skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj