Quantcast
Till salu inom: ”

begagnat skötbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ayre K-5xe
F
Västerbottens län
pocketbok

Lindesberg

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags för oss att sälja vårt skötbord som vi varit jättenöjda med, men nu är sonen helt enkelt för stor för det plus att vi har platsbrist. Det köptes av oss begagnat sommaren 2010. Det enda jag har att anmärka på det är en liten oljefläck som den förra ägaren gjort ovanpå skötbordet men den syns inte när man har en skötbädd där. Maila gärna frågor så ska jag försöka svara så gott jag kan!
Hej säljer nu våra bebis saker då barnen börjar bli stora. Röd spjälsäng, madrass, spjälskydd svart. Sängen går att höja och sänka även ta bort ena sidan då barnet blivit större. Pris 300kr Spoling skötbord från Ikea, svart och vit. Pris 250kr Babysitter ficher price, går att ställa i olika lägen, vibration, leksak som spelar blinka lilla stjärna.300kr Allt som går att tvätta är tvättat. Sakerna är i begagnat skick men hela och rena. Satt pris gäller Med vänlig hälsning, Madelene
Säljer en Carena Double Swing i begagnat skick, men hel och fullt duglig. regnskydd finns. En liggdel och två sittdelar ingår. 1200:- Säljer även ett skötbord IKEA Hemnes. kan även göras om till vanligt skåp. På ena kortsidan sitter vita plastkrokar. kan inte garantera att dom går att få bort. På baksidan av skåpet är det bortsågat en liten bit för ett eluttag. Men det syns inte när möbeln står mot en vägg. Annars i fint skick!! 200 kr
Skötbord från Ikea som även går att använda som förvaring/möbel när barnet blivit större då det går att plocka av skötbordsdelen. Vi har satt på egna ben och handtag samt två krokar på vänstra sidan av skåpet. I skåpet finns ett hyllplan. Mått: Höjd: 87 cm Bredd: 84 cm Djup: 80 cm (44 utan skötbordsdelen). Vi har haft väldigt stor nytta av denna möbel till våra barn. Den är i fint begagnat skick. Vid intresse kan fler bilder mailas.
Skötbord säljes för standardbadkar. Hylla finns undertill för förvaring, samt praktisk låda att hänga på sidan för förvaring av t.ex. blöjor och tvättlappar. Förvaringen är perfekt eftersom du har allt inom räckhåll och slipper vända ryggen till bebisen. Smart vit luftmadrass följder också med. Skötbordet är i bra begagnat skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.