Quantcast
Till salu inom: ”

begagnat smides städ säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ayre K-5xe
F
Västerbottens län
pocketbok

Lindesberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MM STÄD & FLYTTFIRMA Slipp besväret med att städa hela huset eller att flytta till den nya lägenheten själv. För på vår firma kan ni få hjälp med både städ och flytt av olika slag. Vi städar och flyttar i privata bostäder, lokaler, kontor m.m. Det är alltid väldigt bra kvalitet på det vi gör och vi ser alltid till att göra ett bra jobb. Att vara snabb, effektiv och noga är nog det viktigaste inom det här yrket och det är det vi strävar efter när vi hjälper våra kunder. Vårt syfte är att alltid få våra kunder nöjda.F-Skattsedel har vi Städ och Flytt alternativ: Hem & Villastädning Lokaler Butiker Fest & Bröllopslokaler Trapphus & Trappuppgångar Fönsterputs Flyttstäd Flyttransport Kontorsstädning Efter Renoveringsarbete Golvvård DödsbostädningIndustristäd Storstädning Byggstäd Trädgårdar & Uteplats Polera diskbänkar Hemtjänster Skolor, Dagis Folktandvård, Sjukhus, Bibliotek Städning efter bränder När det gäller städning så har vi fasta priser på städning i hela lägenheter och allt ingår. En 1A PRIS1000 En 2A PRIS1300 En 3A PRIS1500 En 4A PRIS2500 En 5A PRIS3500 Så behöver ni hjälp så är det bara att Kontak:0700162802 MM-SF@Live.com Billigast i Stan !!!!
Längd: 47 cm, höjd 23 cm. Vikt: 34 kg. Jag har fått ett smidestäd utav mina svärföräldrar, som i sin tur fått de i vinst av Kohlswa Sweden när detta va i bruk. Det är helt nytt, skarpa kanter och inget nött. Enligt smeder ska denna modellen den rätta och bästa modellen av smides städ med både runt samt fykantigt verktygs fäste. smide smedia smides verktyg städ stöd Hämtas i Skarpnäck. 3000 kr eller bud ÖVER utgångspriset.
Ässja elektrisk 1 fasmotor typ karl klein 37 w Skruvstycke 12 kg. 2 st. Smidestänger 500 m.m. långa 1 st. hammare Kohlswa smidesstäd 45 kg + ek kubbe 1 hink smides kol ( ej med på bild) Allt är begagnat, och i fint skick. Inga sprickor eller defekter. Säljes bara tillsammans ( allt eller inget) Svarar bara på telefon EJ mail! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Städ Future 3 BEGAGNAT I FINT SKICK. Städet med ljud dämpning. Detta uppnås med den special designade aluminium foten. Rundare horn. Lämplig för både kall och varmsmide. 43kg. nypris 7000kr