Quantcast
Till salu inom: ”

behandlingsbänk säljes

Tidigare annonser till salu

Vill du hyra behandling/kontorsrum i fina lokaler tillsammans med Manfrinatos trevliga medarbetare? På Manfrinato finns totalt 7 rum, 1 litet gym, 1 väntrum och ett gemensamt kök. Jag som hyr ut har ett av rummen och behöver bara ha tillgång till det 3 dagar/vecka så är du sugen att dela rum med mig är du välkommen. Det får plats med en behandlingsbänk om du behöver det. Priset avgörs om du vill hyra rummet 1 eller 2 dagar/v Manfrinato finns i centrala Malmö, www.manfrinato.se
Nu säljer jag min inte alltför flitigt använda massage-/behandlingsbänk, tillverkad av Norsk Flyindustri. Bänken i dess hela längd regleras med enkla fottryck till önskad höjd. Bänken har flera inställningsmöjligheter och är försedd med hjul baktill. Mått: längd 200 cm bredd 60 cm höjd 60 - 90 cm Den är i bra skick. Som framgår av bild har den fått "skråmor" på underredet men dessa har absolut ingen betydelse för dess funktion.
Behandlingsbrits , operationsbrits eller behandlingsbänk. Till läkarmottagning, operationsverksamhet eller liknande. Tung och bra kvalitet med standardfästen för exempelvis armstöd, droppställning mm Jag tror att bredden är 80cm - standardbredd för opbrits. Elektronisk med motorer för höj/sänk och tilt. Sköts via fotpedal. Inga skador på klädsel. Hämtas i Mörby av (minst) 2st starka personer. Maila prisförslag.
Ny elektrisk behandlingsbänk med tre motorer, rygg/ben, höjd och vinkla hela liggdelen. Hål för ansikte vid magläge. Vridbara armstöd vid magläge som även kan plockas bort. Ryggdelen går att vinkla upp till 90 grader. Fotdelen går att fälla ner till 90 grader. Huvud och fotdelen går att plocka bort. Höjd: 62-93cm Bredd: 60 cm (88 cm med armstöd) Längd: 190 cm Vikt: ca 80 kg Tillbehör 4 st hjul Ord pris 19875 kr. Frakt betalas av köparen.
Optand Isie 50 cm knappt använd. I köpet ingår armstöd och fodral för skydd och transport. Nypris: 6944:- Längd: 186 cm. Höjd: justerbar mellan 62 och 84 cm. Bredd: 50 cm med armstöd 70 cm. Klädsel: konstläder. Optand är den ultimata behandlingsbänken för dig som kräver en bänk av kvalité,variation och komfort. Den är lätt att transportera, bredden gör det möjligt för dig att arbeta i en ergonomisk riktig ställning. Enkelt fällbar utan krångliga haspar och vred som ska fästas.