Allt till salu inom "behandlingsbänk"

Sortering:
Behandlingsbänk
Lidingö
7 dagar

Behandlingsbänk Visa liknande

6 900 kr
Blocket.se
Behandlingsbänk
Eda
2 dagar

Behandlingsbänk Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Tarsus Zon 55
6 dagar

Tarsus Zon 55 Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Behandlingsbänk
Gnesta
12 dagar

Behandlingsbänk Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 7

Tidigare annonser till salu

Lokaler  ·  Malmö

Möblerad lokal uthyres 1-2 dagar/vecka

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill du hyra behandling/kontorsrum i fina lokaler tillsammans med Manfrinatos trevliga medarbetare? På Manfrinato finns totalt 7 rum, 1 litet gym, 1 väntrum och ett gemensamt kök. Jag som hyr ut har ett av rummen och behöver bara ha tillgång till det 3 dagar/vecka så är du sugen att dela rum med mig är du välkommen. Det får plats med en behandlingsbänk om du behöver det. Priset avgörs om du vill hyra rummet 1 eller 2 dagar/v Manfrinato finns i centrala Malmö, www.manfrinato.se
0 kr
Blocket.se
Inventarie och maskiner  ·  Upplands-Bro

Massage-/behandlingsbänk - Hydraulisk

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer jag min inte alltför flitigt använda massage-/behandlingsbänk, tillverkad av Norsk Flyindustri. Bänken i dess hela längd regleras med enkla fottryck till önskad höjd. Bänken har flera inställningsmöjligheter och är försedd med hjul baktill. Mått: längd 200 cm bredd 60 cm höjd 60 - 90 cm Den är i bra skick. Som framgår av bild har den fått "skråmor" på underredet men dessa har absolut ingen betydelse för dess funktion.
2 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Operationsbrits - elektronisk

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Behandlingsbrits , operationsbrits eller behandlingsbänk. Till läkarmottagning, operationsverksamhet eller liknande. Tung och bra kvalitet med standardfästen för exempelvis armstöd, droppställning mm Jag tror att bredden är 80cm - standardbredd för opbrits. Elektronisk med motorer för höj/sänk och tilt. Sköts via fotpedal. Inga skador på klädsel. Hämtas i Mörby av (minst) 2st starka personer. Maila prisförslag.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jämtlands län

Ny behandlingsbänk

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ny elektrisk behandlingsbänk med tre motorer, rygg/ben, höjd och vinkla hela liggdelen. Hål för ansikte vid magläge. Vridbara armstöd vid magläge som även kan plockas bort. Ryggdelen går att vinkla upp till 90 grader. Fotdelen går att fälla ner till 90 grader. Huvud och fotdelen går att plocka bort. Höjd: 62-93cm Bredd: 60 cm (88 cm med armstöd) Längd: 190 cm Vikt: ca 80 kg Tillbehör 4 st hjul Ord pris 19875 kr. Frakt betalas av köparen.
10 500 kr
Blocket.se

Optand massagebänk

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Optand Isie 50 cm knappt använd. I köpet ingår armstöd och fodral för skydd och transport. Nypris: 6944:- Längd: 186 cm. Höjd: justerbar mellan 62 och 84 cm. Bredd: 50 cm med armstöd 70 cm. Klädsel: konstläder. Optand är den ultimata behandlingsbänken för dig som kräver en bänk av kvalité,variation och komfort. Den är lätt att transportera, bredden gör det möjligt för dig att arbeta i en ergonomisk riktig ställning. Enkelt fällbar utan krångliga haspar och vred som ska fästas.
4 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj