Quantcast
Till salu inom: ”

beige 3-sits soffa skanör mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dräktjacka

Härryda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu min 3-sits soffa i färgen beige pga köp av en ny. Den kommer från Mio och har avtagbar klädsel som kan tvättas. Två kuddar ingår. Mycket skön att vila i! Längd: 200 cm Höjd: 70 cm Bredd/djup: 90 cm Vid intresse eller för mer information, hör av dig via telefon eller mejl. Med vänlig hälsning, Mikaela Jönsson
Fin Beige 3-sits soffa från Mio säljes nu. Soffan är härligt rymlig och djup och är inköpt 2003. (Nypris 12 995:-) Soffan är nytvättad och ren (både kuddarna och tyget på plymåerna är avtagbara) så när på som armstöden. Den ena plymåen har ett mindre hål undertill i tyget men det är ingenting som syns alls. Priset är nu sänkt från 1500kr till 800kr då vi behöver bli av med den snarast!!
Hej! Ska bli sambo och vi behöver inte två soffor, därför skänker jag bort denna beige/benvita 3-sitsMio soffa till bättre behövande. Tvättbara överdrag på dynorna. Mått: bredd sittyta: ca 167 cm totalbredd: ca 212 cm djup: ca 87 cm höjd: ca 83 cm OBS! Du står själv för bortforsling av soffan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu en av våra soffor pga platsbrist En MIO3-sits soffa i beige tyg. Den är inköpt på MIO för ett antal år sedan för ca 10 000 kr. Är i löjligt bra skick; har varit lite nojjig och haft filtar över sittdynor och armstöd i vardagslag inga fläckar, inga hål, inget slitet tyg. Den är dessutom sparsamt använd; ej nedsutten. Har stått i ett rök- och djurfritt hem. Den är skön att sitta ( och ligga ) i och om ryggkuddarna tas bort har man dessutom en riktigt bekväm extrabädd för eventuella nattgäster ( eller ev partner som misskött sig. ) Mått: Bredd 212 Djup 90 Höjd 97 Är du intresserad? Slå gärna en signal / maila / SMS:a och kom förbi oss och titta på den! Vi bor i Älvsjö. ( Svarta kuddar m stjärnor på ingår ej, däremot två små tillhörande prydnadskuddar i samma beige tyg som soffan )
Nu säljer vi vår beige 3-sits soffa från MIO, i väldigt bra skick. Sittdynorna samt ryggdynorna har avtagbara överdrag vilket gör det lätt att tvätta. Bordet, om man vill, ingår i priset, dock inte kuddarna. Mått på soffan: Bredd:244 cm Höjd: 62 cm Djup: 97 cm Soffan är köpt på MIO för 3 år sedan, nypris 9500 kr, säljs för 1000 kr, avhämtas. Bordet är köpt på Rusta för 2 år sedan, nypris 900 kr, säljs för 100 kr eller ingår med soffan, avhämtas. OBS! Pris kan diskuteras vid snabb affär!