Quantcast
Till salu inom: ”

mio coffee soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny soffa
F
Borås
soffa +fåtölj
F
Nacka
Soffa
F
Vilhelmina
Fina soffor
F
Halmstad
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffa från MIO i topp skick säljes pga storlek. För stor för vår nya lägenhet. Märke på soffan är coffee och nypris var ca 35 000. Alla kvitton finns att få. Soffan är från 2009 och har bara stått i en varm gillestuga till juli 2011. Ingen har använt den. Som sagt, den är för stor för vår nya lägenhet. Bättre pris vid snabbare affär eftersom vi måste beställa en ny. Ring eller maila. Smsa gärna! Tack / Mvh Dina
Säljer min Coffee från MIO på grund av flytt. Soffan är knappt fem år gammal och har stått i en övernattningslägenhet så den är i fint skick. Tyget är mellanbrunt, inga fläckar, ben i ek. Ena sidan på soffan har ett armstöd, andra sidan har ett öppet avslut vilket gör att den öppnar upp ett lite mindre rum. Soffan är 190 cm bred, 90 cm djup och i ryggen är den 70 cm hög. Soffan finns på Kungsholmen, Fridhemsplan och hämtas av köparen.
Säljer nu min soffa av märket Coffee i färgen royal blue från MIO och med på köpet får ni en fotpall av samma märke. Säljer dem pga flytt och vid snabb affär får ni ett bra pris. Ordinarie pris för både soffa och fotpall är ca 24 000:-. Dem är köpta den 6/3-2012 och är i princip helt oanvända då jag inte spenderar speciellt mycket tid i vardagsrummet. Endast seriösa ringer.
En ljusgrå 3-sits soffa från Mio, modell Coffee med tlllhörande fotpall. Fotpallen fungerar även som förvaringsutrymme. Tyget på dynorna i soffan går att ta av och tvätta. Då soffan är begagnad skulle den må bra av en tvätt. Soffa mått: Längd: 238 cm Bredd: 90 cm Höjd: 70 cm Fotpall mått: Längd: 93 cm Bredd: 73 cm Höjd: 50 cm Finns i Vasastan, Stockholm.
Byggbar soffgrupp bestående av en svängd 3-sitssoffa med schäslong och nackkudde, fåtölj och fot/sitt-pall. Soffan är inköpt på Mio i Varberg 2006, kvitto finns. Nypris (på allt): 18.600:- Färg: Grå Mått 3-sitssoffa: B=269cm H= 72cm (exkl. ben) D=151cm Tyget är tvättbart! Kommer från ett djur -och rökfritt hem! Det är endast under sista halvåret soffgruppen har använts som TV-soffa vilket betyder att den inte är det minsta nedsutten, utan i fint skick.