Quantcast
Till salu inom: ”

bellino ratt barnvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En stabil och mycket bra sulky som fungera lika bra på sommaren son vinter. Super fin liten smidig vagn, sittvagn med viloläge, fot stöd justebart mellen två lägen, handtaget är höj och sänkbart. En morden klassisisker för familijen med farten. Passer barn 2-4 år. Ratt "Bellino" med blinkande lampor och ljud, till barnvagn eller bilstol. Rengskydd. Barnvagn är helt ok inte solblek eller sönder. Broms funger. Flera bilder kan skickas. Pris 1000.-kr.
Paket ett är en draghäst från teddykompaniet, en dragtelefon med massor av ljud och musik, den spelar musik när barnet drar den och alla knappar låter på olika sätt, en ratt med olika bil ljud, en tvkontroll med olika ljudeffekter, en telefon att sätta fast i tex barnvagn med ljudeffekter. Nypris allt 700 kr, mitt pris 200 kr. Paket två är ett mjukt paket till den minsta, innehåller bara mjuka leksaker, skallror, bollar, pip leksak, en go bok med spegel, en bellino sångdjur spelar vaggvisa, en handleds skallra.. Pris 200 kr. Paket tre är hårda leksaker, en ratt att fästa i något, en skrattpåse, en skallra, marackas, bitleksaker, docka, bil, plastklossar med siffror.. Pris 100 kr. Finns i Rågsved.
En bellino ratt till barnvagnen, den är i fint skick och knappt använd. Observera att barnvagnen ej följer med!. En kul aktivitet för barnet, sonen gillade den i alla fall de stunder han var vaken under färden.
1. Pussel matta A-Z varje platta är 17x17 cm 50 kr 2. Fjäril, kanin som spelar, stapla ringar och rolig leksak med bilder och spegel 50 kr 3. Spelande och blinkade boll, spelande och blinkande telefon och stereo som du kan komponera din egen musik på 50 kr 4. 3 st böcker, Nalle Puh boll, kanin, "Fisher Price" lastbil, nycklar, telefon och 3 st greppa leksaker 50 kr 5. Flygplan, "Fisher Price" hund och djur tåg som går att stapla i varandra 50 kr 6. BELLINO: Ratt med olika ljud att sätta på ex barnvagnen, anka att sätta ex på en barnvagn, nalle med sugkopp i botten och snurrande blomma med sugkopp i botten 50 kr 7. 2 st böcker, anka-bok, lejon, grod-skallra, spelande kossa-skallra "Fisher Price", sköldpadda, krabba och Bellino clown 50 kr 8. LEGO: giraff och larv 50 kr 9. 6 st klossar, 3 st björnar, 18 st enkla klämmor och 6 st lek-klämmor med ex kulor i den ena (bra att sätta fast leksaker i ex vagnen så att de inte ramlar ur och försvinner) 50 kr 10. 3 st böcker, Tiger (Nalle Puh), boll, elefant och 6 st olika leksaker ex skallra 50 kr
Brio Race Det är i jätte bra skick och inga fläckar, ej solblekt, hel och ren. Endast använd som extra vagn sparsamt använd. Höj o sänkbart handtag Fällas i tre lägen Pumpfria hjul Tvättbart tyg Lätt att fälla ihopar flera vagnar. Med barnvagn ingår regnskydd. BELLINO aktivitetsratt Bara använd klämmorna för att fästa den roliga rattenbarnvagnen , sulkyn eller på barnbilstol sedan är det bara att köra! De roliga och blinkande ljud- och ljusfunktionerna kommer hålla din bebis glad vart än ska. Med tändningsnyckel, växelspak, tuta och justerbara speglar. pris. 1000.-kr. 2.. BeSafe iZi Up X2 är en framåtvänd bilbarnstol där barnet får bästa tänkbara skydd. Barnet kan själv justera stolen till viloläge. Monteras med trepunkstbälte utan bälteshorn vilket gör att stolen är enkel och säker att montera. Risken för felmontering är obefintlig! Den är också i fint fläckfria. pris: 900.-kr. 3. Dockvagnar 3 stk. Brio den grön och svart, Mickey den röd, och den rosa dockvagn på bild. pris 150.-kr. pr.stk. Alla sakerna är djur och rökfria!!! Flera bilder kan skicka via mail. Ring 0764485724