Quantcast
Till salu inom: ”

barnvagn säljes

Barnvagn

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Har ditt barn svårt att sova, eller svårt att slappna av vid läggdags eller vilan?Pröva SUSSA CD-skivan!SUSSA skivan är en nyskapande relaxskiva för barn MED MUSIK OCH LJUDEFFEKTERMedan barnet lyssnar efter ljuden vaggas de till sömns av den mjuka, avslappande musiken. Den fungerar även som ett filter mot höga ljud utanför. De höga ljuden blandas in med de andra ljuden och musiken. Så enkelt är det - och effektivt!Används under vilan på förskolor över hela Sverige med mycket gott resultat!Pröva Du med! Endast 99:-Du beställer den i våran affär på nätet: www.sussa.nuVi accepterar bankkort, Paypal, faktura och förskottsbetalning.Välkommen!:)
Nu säljer vi våran Focus barnvagn! Den är köpt -09. Välvårdad, liggdelen använd ca 6 mån, sittdelen ca 2 mån. Stått inomhus när den inte används. Vagnen består av en vändbar liggdel och en vändbar sittdel med bygel. Tåligt och vattenavvisande materiel som är UVbeständigt och flammsäkert. Handtag, ryggstöd och benstöd är ställbara. 5-punktssele. Ingår i vagnen: - Kullagrade lufthjul med kromade fälgar - Liggdel med madrass (hårdlift) har även två sittlägen. - Sittdel som enkel monteras i båda färdriktningarna, har även fullt liggläge - Skötväska - Inköpskorg Storlek hopfälld 90x60x40 Ligdelens innermått 83x37cm Vikt 16.5 kg.
Säljer akta graco barn vagn som medföljer bilbarnstol. Lätt att fälla ihop vagnen och det tar inte så mycket plats i bilen. Bilden på barnvagn är ej svart den är röd som jag har hemma!! Barnstolen är lätt att montera in i bilen och lätt att ta av! Man kan sätta den i vagnen och köra runt. Man kan tvätta om dem blir smutsiga. Helt klart suverän! Är väldigt nöjd med!! Pris: 1000:- Priset kan diskuteras! Ring: 0762246853 Mvh Caitlin
hejsan jag vill sälja min barnvagn till ett bra pris ! Jag säljer; En barnvagn (till sommaren) 400:-(den är helt ny och plasten är på och jag har inte använt den p.g.a den är alldeles för stor för min dotter. Jag kan rekomendera att den passar utmärkt för ett barn som är mellan 3 år- 6 år.Det finns så att man kan spela melodi på den också om man sätter på batterier. Det följer också med ett myggnät som man kan skydda barnet med när det blir en jobbig sommar med en massa mygg. Man kan fälla ner den pricis som en vanlig anan barnvagn.
Barnvagn Fun Teutonia-09 säljes!! En barnvagn i mycket bra skick både liggdel och sittdel med tillbehör! Matchande foder i både sitt och liggdelen! *Sittdelen är justerbart kan fällas ner till liggläge, och är även vändbar. *Justerbart handtag och fotstöd * Svängbara och låsbara hjul, kan tas av vid rengöring. * Två regnskydd *En kombiåkpåse *Stor varukorg *Två vindskydd * Svart skötväska Är du intresserad? Ring mig!!! Kan nås på mobilnummer: 0723-36 11 80