Quantcast
Till salu inom: ”

bensinfat säljes

Tidigare annonser till salu

Albert Bonniers Förlag. 1:a uppl. 1936. 201 s. Inbunden. Klotrygg. Sliten pärm och rygg. Inlagan är i gott skick. Översättning och bearbetning efter det engelska originalet av Rolf Welander. "Två gossar stodo inklämda i ett hörn av depån. De försökte ängsligt hålla sig ur vägen för männen, som i spänd väntan sträckte sig fram över den långa betongdisken. Allting hade röjs undan från denna så när som på två reservhjul, några verktyg och en rad med tändstift. Golvet var genomdränkt av utspilld olja och blåst in av stormvinden i de dundrande racervagnarnas kölvatten. I ett hörn stod en trave tomdunkar, som innehållit racerolja, och några tomma bensinfat. En av gossarna . . .".
1 bensinfat märkt IC 1märkt BP 1märkt VPAB 100krst Sparman elevator 6-7m 1600+moms tele 070 2296224
Vi har gått om tomma Aspen bensinfat , oljefat till salu. De är i väldigt fint skick 100 :- st 80 :- vid köp av fem st eller fler ArkelstorpTrädgårdsmaskiner Mobil: 0706 - 97 26 00 Butik: 044 - 253 34 14 Välkomna! Om företaget Genom vårt samarbete med Resurs Bank kan vi på ArkelstorpTrädgårdsmaskiner erbjuda Er finansiering med 24 månaders räntefri kredit.
4/Inbunden. Tryckår: 1982 Storlek: 220 x 140 mm Förlag: Bonnier Antal sidor: 311. Bara en droppe på huden och du är död. Han såg på den nakna flickan som låg och solade i lä av relingen. Så mycket skyddslös hud. Han såg mot de tre bensinfaten på fördäck. De stod där bara ett par meter från henne väl surrade och dolda av en presenning. Så många dödliga kroppar. Han visste inte vad faten innehöll. Bara vad rösten sagt i telefon: - Rör inte faten! Bara en droppe på huden och du är död. Så börjar DEN OMÄNSKLIGA FAKTORN av vår svenske thrillermästare Tord Hubert. Journalisten Peter Ross blir offer för ett attentat där många dör men han själv undkommer, Han möter Falvia, internationell stjärnreporter med avslöjanden som specialitet. Tillsammans blir de indragna i en häxvirvel av händelser där ingenting är vad det syntes vara. DEN OMÄNSKLIGA FAKTORN är inte bara en thriller med högspänning. Det är också en roman om historiens största brott: människans skövling av sin egen planet. br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
Krafitiga galv. bensinfat, bra till grill eller flytbrygga. Säljet 6 st för 800:- Vid köp av 1 st. 175:-