Allt till salu inom "aprilia ditech sr50 bränslepump"

Sortering:
HR410S
Värmdö
Idag

HR410S

18 000 kr
Blocket.se
Massey Ferguson 35
Tranås
Idag

Massey Ferguson 35 Visa liknande

18 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Upplands-Väsby

Mycket fin Aprilia SR50 Ditech även byte

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Tillfälle för den som vill ha en hel och fin moped som inte är ett sönderskruvat vrak. Aprilia SR50 Ditech årsm, 2001 Är en Eu- moped som är helt original. Har gått endast 1200mil. Drivrem, kolv+ ringar samt spridare och bränslepump har nyligen bytts ut, går helt perfekt och allt fungerar givetvis som det ska. Kan skicka med en Ostrypt Malossi ecu men då mot prispåslag, för den som vill åka snabbare. Kan även tänka mej att ta annan moppe i inbyte gärna då en veteranare, men det mesta kan vara intressant, typ fyrhjuling eller fiddy, kom med ett förslag. Jag kan mot en rimlig kostnad frakta hem mopeden åt er innom stockholm/Uppland. Priset avser kontant affär, blir det ett byte så tar vi en diskussion. Prutar på priset sker endast på plats och efter provkörning
6 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kronobergs län

Aprilia SR50 Ditech -01

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Ett fynd! Alla saker fungerar. Jag köpte en likadan som går jättebra och började flytta delar från den nya till den gamla. Och delar från den gamla till den nya. Den nya fungerade hela tiden med den gamlas motordelar. Så jag vet att alla saker är hela på den jag säljer nu. Det är två fel på den: Den går inte att starta, och vänster gaffelben saknar fjäder och packningar. Det är Morinimotor på mopeden. Allt som är helt (delarna fungerar alltså utmärkt i den Ditech-moped som startar): - Styrboxen - Luftkompressorn (ger 5 bar tryck) - Bränsleinsprutning och luftventil - Bränslepumpen (ger det tryck den ska) - Ny kolv och cylinder (ger 90 psi kompressionstryck, kall) - TPS - Throttle Position Sensor Och allt annat. Däcken är bra. Det följer med två kåpsatser - en gul i bra skick och en röd/svart som är sämre. Köp allt! Jag säljer inte delarna för sig.
1 500 kr
Blocket.se

Begagnade moped delar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Bild.nr 1 Peugeot speedfight motor 2008 Bild.nr 2 Svänghjulskåpor , original handtagsskydd från drd limited , höger bakkåpa till drd pro Bild.nr 3 Bakkåpor till Peugeot Jetforce. Bild.nr 4 Yamaha Aerox hjul och framgaffel Bild.nr 5 Sving till drd pro. Bild.nr 6 Bränslepump till ditech Har även delar till dessa modeller. Aprilia sr50 Ditech 01-08 Aprilia sx50 Derbi Senda xtreme Derbi Drd Limited Derbi Drd Pro Derbi Atlantis Derbi Predator Derbi GP1 Gilera Runner 06-12 Piaggio NRG Piaggio Power Peugeot Speedfight Peugeot Jetforce Yamaha TZR Kan skickas med bussgods och även med postförskott. För mer info smsa eller maila, skriv vad ni söker för delar, har mycket delar jag vill bli av med. 070-5343963 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10 kr
Blocket.se

Aprilia SR50 DiTech 01

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer min Aprilia nu pga att den inte vill starta. Kan vara något enkelt fel men jag får inte till att laga den. Finns att hämta i centrala Åre, flera kåpor är för tillfället avplockade och den hämtas i nuvarande skick. Köpte den begagnad men lagt ner en större summa pengar för att fräscha upp den, tex nytt bromshandtag, nytt sätesöverdrag och bränslepump. Sätter utgångspris på 3500 kr då det är en extremt bra italiensk moped i grunden, men är beredd på att sänka priset vid snabb affär, endast kontakt via mail och sms.
3 500 kr
Blocket.se
Mopedtillbehör och delar  ·  Norrtälje

Aprilia Ditech SR50 Bränslepump

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bränslepump i fint skick säljes pga felköp ! . vi felsökte problem på ditechen och alla sade att det var bränslepumpen men det visade sig vara vevhuskompressionen så nu har vi en för mycket och en ny kostar 3000kr (7g nya variatorvikter medföljer ). obs Köparen betalar frakten a: 100kr
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj