Quantcast
Till salu inom: ”

aprilia ditech sr50 bränslepump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tillfälle för den som vill ha en hel och fin moped som inte är ett sönderskruvat vrak. Aprilia SR50 Ditech årsm, 2001 Är en Eu- moped som är helt original. Har gått endast 1200mil. Drivrem, kolv+ ringar samt spridare och bränslepump har nyligen bytts ut, går helt perfekt och allt fungerar givetvis som det ska. Kan skicka med en Ostrypt Malossi ecu men då mot prispåslag, för den som vill åka snabbare. Kan även tänka mej att ta annan moppe i inbyte gärna då en veteranare, men det mesta kan vara intressant, typ fyrhjuling eller fiddy, kom med ett förslag. Jag kan mot en rimlig kostnad frakta hem mopeden åt er innom stockholm/Uppland. Priset avser kontant affär, blir det ett byte så tar vi en diskussion. Prutar på priset sker endast på plats och efter provkörning
Bild.nr 1 Peugeot speedfight motor 2008 Bild.nr 2 Svänghjulskåpor , original handtagsskydd från drd limited , höger bakkåpa till drd pro Bild.nr 3 Bakkåpor till Peugeot Jetforce. Bild.nr 4 Yamaha Aerox hjul och framgaffel Bild.nr 5 Sving till drd pro. Bild.nr 6 Bränslepump till ditech Har även delar till dessa modeller. Aprilia sr50 Ditech 01-08 Aprilia sx50 Derbi Senda xtreme Derbi Drd Limited Derbi Drd Pro Derbi Atlantis Derbi Predator Derbi GP1 Gilera Runner 06-12 Piaggio NRG Piaggio Power Peugeot Speedfight Peugeot Jetforce Yamaha TZR Kan skickas med bussgods och även med postförskott. För mer info smsa eller maila, skriv vad ni söker för delar, har mycket delar jag vill bli av med. 070-5343963 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min Aprilia nu pga att den inte vill starta. Kan vara något enkelt fel men jag får inte till att laga den. Finns att hämta i centrala Åre, flera kåpor är för tillfället avplockade och den hämtas i nuvarande skick. Köpte den begagnad men lagt ner en större summa pengar för att fräscha upp den, tex nytt bromshandtag, nytt sätesöverdrag och bränslepump. Sätter utgångspris på 3500 kr då det är en extremt bra italiensk moped i grunden, men är beredd på att sänka priset vid snabb affär, endast kontakt via mail och sms.