Quantcast
Till salu inom: ”

beretta pistol tändare natur trogen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Licensbelagd pistol: Beretta 92 FS Inox 9mm (9x19) Inköpt år 2002 (8200kr) Pistolen är i gott skick. Dock att tänka på eftersom pistolen är i aluminium så går det inte skjuta militär (9mm) alltså den gamla k-pist ammunitionen. Det var den stora anledningarna till att jag bytte till SIG SAUER då jag är med i försvarets insatspluton och har tillgång att köpa militärammunition till förmånligt pris. OBS: Vapnet KRÄVER licens hos polisen. Ingår: Justerbart sikte(720kr) monterat av vapentekniker. Plastgrepps plattorna är utbytta mot gummigrepps plattor orginal(400kr). Båda medföljer så klart. Läderhölster axel original(540kr)går även att ha som bältes hölster. Magasin hållare original(180kr) bältesfäste. Rengöringskit(100kr) Total nypris:10'140kr Mitt pris: 5000kr Endast seriösa svar tack!
Det är en nästan ny bBeretta Elite 2 plus kulfång och 3 co2 patroner och ca 500st rundkulor och nästan ett helt fullt paket med måltavlor till kulfången. Det har bara gått ca 200kulor genom pistolen. Jag hade en likadan innan men en kompis använda skott som han redan skjutit när han låna den så den gick sönder och jag köpte en ny. Den är väldigt verklighetstrogen i utseende och vikt. Pris: 1000kr prutat och klart!! Maila ifall du har några frågor och lämna nr ifall du vill köpa så ringer jag upp. Jag skriver inte ut mitt nummer för jag order inte med vissa personer här på blocket som tror dom kan få allt för halva priset.
Säljer en pistol Beretta mod. 76. Kaliber .22 (5,6x15R). Licenspliktigt vapen. Medföljer gör tre magasin och cirka 850 patroner. Det mycket pressade priset beror på att vapnet avyttras för ett dödsbos räkning. Pistolen säljes därför utan möjlighet till provskjutning. Pistolen är inte skjuten med på ett antal år. Den har tidigare använts för målskytte av en släkting till mig. Mekanismen verkar fungera som den ska och jag har inte någon kännedom om att det skulle vara något fel på vapnet. Prisidé: 700 kr / bud. Skicka ett mail med dina kontaktuppgifter, samt uppgift om skytteföreningstillhörighet och ev. pistolskyttekortsnummer. Oseriösa meddelanden och förslag kommer att ignoreras och/eller vidarebefordras till polisen.
Beretta pistol tändare natur trogen