Quantcast
Till salu inom: ”

bergsprängare säljes

Tidigare annonser till salu

radio-reciver med inbyggd cd, allt av hög kvallité med sub-(lågnivå) utgång. nyskick! En liten hifi anläggning låter fantastiskt bra om man gillar jazz, klassiskt eller vokalister mm, ej någon bergsprängare. Den köptes för 8 år sen och har bara använts som reserv, köpte större anläggning lite efter. Den har matchade högtalarsladdar (3meter) som inte bör bytas ut. Kvitto finns. På ljudmässa stal den hela publiken för sin stora ljudkvallité i förhållande till sitt lilla format och förhållandevis låga pris ca7000kr. Skickas inte, hämtas mot kontant betalning.
Använd med i bra begagnat skick. Är mycket nöjd med denna portabla bergsprängare, men känner att det är dags att byta upp mig. Den kan drivas av 4st AA batterier och då är batteritiden mellan 4-6h beroende på hur högt man spelar. Den kan använda bluetooth så du kan koppla din telefon/dator och spela trådlöst med en räckvidd på cirka 5-10m. Om ni undrar något är det bara fråga! Lägg ett bud!
Hejsan, säljer nu min bergsprängare då den bara står och samlar damm. ( liknande sån som är på bilden ) Köpte den för 2 år sedan och har använt den 2 gånger, jättebra ljud & bas i den. Kan spela cd skivor, radio & man kan koppla in mobilen till den. Kopplas in via uttag eller spelas via batterier. NÅS ENDAST PÅ MAIL! 200 kr vid snabb affär
Nu har du chansen att köpa en riktigt fet boombox till parken i sommar. Modellen är en Rising SRC 2005, med Radio, Band och Line-In uttag, för inkoppling av ipod/iphone mm. Den är nyservad för 800 spänn och funkar som den ska. Båda antennerna är i bra skick. Kan skickas mot att köparen betalar frakten. Hör gärna av er om ni har frågor! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Till dig som vill ta med dig musiken till stranden, när du kampar eller till sommarstugan, här kommer ett kanonerbjudande! Min bergsprängare eller Boomblaster som den heter, kommer inte till användning och säljes nu mycket förmånligt! Allt fungerar, Radio, CD, kassett, med ett fantastiskt bra ljud! Det går utmärkt att koppla in Ipod/IPhone eller liknande anordning (ej dockningsstation). Tyvärr har batteriluckan försvunnit vid något livat tillfälle. Bättre ljud för pengarna får du inte! Mvh, Micke