Quantcast
Till salu inom: ”

bertil ågren konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Wahlström & Widstrand. 1 uppl. 1946. 145 s. Inbunden. 21x18cm. 550 gram. Gott skick. Illustrerad. Ur förlagets presentation: Denna bok NOVEMBER, en roman av Gustave Flaubert med samma titel som den franska originalupplagan, är översatt av Gunnar och Nun Ekelöf och försedd med en introduktion av Knut Jaensson samt med illustrationer av Bertil Bull Hedlund, varav tre helsidor i offsettryck. Konstnären ansvarar även för bokens typograf. Boken är tryckt i en upplaga av 2200 exemplar på antikrandigt tryckpapper samt i en numrerad bibliofilupplaga om 200 exemplar på lyxtryckpapper från Finpappersbruken. Tryck och band äro utförda av Victor Pettersons Bokind. A.-B. Stockholm 1946.
NÄSTAN LIKA LÄNGE SOM ULRIKA OCH BERTIL VARIT VERKSAMMA SOM KONSTNÄRER I ÅFORS HAR JAG HAFT NÖJET ATT FOTOGRAFERA DERAS KONST OCH ATT VARA EN VÄN I DERAS HEM, OM MAN SÅ VILL ETT VITTNE TILL DERAS LIV OCH ARBETE. KLAMMER-HÄFTAD MED ILLUSTRERAT OMSLAG I FÄRG. RIKLIGT ILLUSTRERAT MED MÅNGA FOTON PÅ ULRIKA OCH BERTIL OCH PÅ DERAS KONSTHANTVERK AV OLA TERJE. MYCKET INTRESSANT,INSPIRERANDE OCH LÄRORIK LÄSNING. Tryckår 1990. Sidantal 36. Mått 20x20 cm. Vikt 156 Gram. GLASKONST-BOKEN ÄR I MYCKET FINT SKICK.
ENGELSK TEXT.NÄSTAN LIKA LÄNGE SOM ULRICA OCH BERTIL HAR VARIT VERKSAMMA SOM KONSTNÄRER I ÅFORS HAR JAG HAFT NÖJET ATT FOTOGRAFERA DERAS KONST OCH ATT VARA EN VÄN I DERAS HEM, OM MAN SÅ VILL ETT VITTNE TILL DERAS LIV OCH ARBETE. KLAMMER-HÄFTAD MED ILLUSTRERAT OMSLAG I FÄRG. RIKLIGT ILLUSTRERAT MED MÅNGA FOTON PÅ ULRICA OCH BERTIL OCH PÅ DERAS KONST-HANTVERK AV OLA TERJE. MYCKET INTRESSANT, INSPIRERANDE OCH LÄRORIK LÄSNING. Tryckår 1990. Sidantal 36. Mått 20x20 cm. Vikt 156 Gram. GLASBOKEN ÄR I MYCKET FINT SKICK.
JAMTLI. Jämtlands läns Museum. 2004. 46 s. Häftad. Mycket gott skick.
Bokförlaget Botnia. 1963. 568 s. Inbunden. Konstläder. Nyskick. Dessutom ingår ett löst infogat maskindrivet brev av redaktören Karl Fahlgren (dat.27 januari 1963) till konstnären och vännen Bertil Ågren, vars teckning (s. 231) han självsvåldigt hade tagit med i boken utan att fråga. Brevet är delvis en ursäkt för detta! Brevet signerat.