Quantcast
Till salu inom: ”

bestick säljes

Tidigare annonser till salu

Jag hyr ut min studentetta under sommaren. Tillträde 10 juni 2011, utflyttning ca 25 augusti. - Tillägg på hyran är för el och ett kvartals tv-licens. - Den är fullt möblerad, DOCK EJ MATPORSLIN (tallrikar, bestick, grytor och stekpannor). - Ett krav är att du har en sysselsättning som kan intygas (anställningsbevis eller antagningsbesked till studier) Kontrakt skrivs oss sinsemellan. Bild fås vid intresse. Skriv gärna några rader om dig och berätta varför just du ska få hyra min fina och fräscha lägenhet!
Stabilt skåp, blankpolerat, troligen teak. Består av ett över och underskåp i ett stycke. Total höjd159,5 Övre skåpet som är 95 högt, 46 djupt och101 brett innehåller rejäla hyllor. Det undre skåpet som är 48 högt, 49 djupt och 109 brett innehåller mindre lådor kanske för bestick. Trots att skåpet är ett bra förvaringsskåp måste jag sälja det nu, eftersom två hem ska bli ett. Min kamera har lagt av, så välkomna att höra av Er och komma och titta på skåpet. Om jag inte svarar därför att jag är på jobbet, ring gärna min pappa, som bor nära och har nyckel. 283639
Denna husbil är utrustad med det som man behöver ha med sig, stolar bord, bestick mm mm. Det finns 7 sovplatser och den är registrerad för 1+6. Totalvikt på 4500 kg, detta innebär B-kort om det är taget före Juni -96, annars är det c-kort som gäller. Bränlse, Diesel, drar ca 1.2 l / mil. Bokningsavgift 25% av totalsumma, sätts in på konto efter bokning och bekräftelse. 100 fria mil, därefter 15:- / mil Utlandsresor får diskuteras. Kontrakt skrivs på plats efter genomgång av husbil. Deposition 3000:-, återfås vid lämnad husbil städad och utan skador. Vid fler frågor är ni välkomna att ringa eller maila.
En mysig möblerad tvåa uthyres per dygn / vecka eller månad. Det finns det mesta som behövs. Sängkläder, sänglinnen, handdukar, tallrikar, bestick osv. Ring A.Arvidsson 070-325 04 35 0911-206 204 efter 14.00 070-218 15 65 efter 14.00 Svarar vi inte så lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp.
1/3 pizza och två kanter säljes p.g.a. flytt. Slänger även med en knappt öppnad cola. Ska ha 80 spänn. Det gröna är ruccola och det andra konstiga är bara några valnötter och skit. Besticken ingår ej. Prutbart vid snabb affär. Men inte under 65 helst. Om ni anser att det är "för lite mat för pengarna" kan jag se vad jag finner i mitt soprum. Hela Sverige käkade pizza igår. En annan paniklösnig är att jag stoppar fingrarna i halsen. Valnötterna och tomatsåsen är nog i hyfsat skick. Även ruccolan gissar jag.