Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Vi säljer ett ski- barbiehus. Huset, som består av två våningar, har en lift på ena sidan. Huset är möblerat med en soffa, ett bord, en säng, två tv-apparater och en stol. Det går att öppna upp huset eller så kan man stänga till ena långsidan. Huset är i fint skick. Pris: 100 kronor Vi säljer även en blå volvo- bil till barbie. Det finns en babystol i baksätet. Fint skick. Pris: 50 kronor.
Min dotter har lekt klart med sitt Barbiehus. Det är lekt med och har några år på nacken, men är inte trasigt på något sätt. Huset fälls ihop när man lekt klart och blir smidigt att placera. Möbler som säng, vagga, köksbord och stolar, samt en bokhylla ingår. Är ni sugna skickar ni ett mail. Dottern vill ha 180:- (prutat och klart) som blir ett bidrag till ett kameraköp
En hel uppsättning leksaker säljes till högstbjudande, bl a en fantastisk brandbil (fullt fungerande som kan både köra, svänga och fälla ut och vrida en lång brandstege), spis med tillbehör, rittavla på stativ, käpphäst, riddarborg med tillbehör (riddare m.m.), Barbiehus, Byggare Bob garage m.m. Paketpris för alla leksaker är givetvis mer förmånligt. Säljer även en fin röd barn/junior säng för 300 kr (nypris: 1200 kr) samt en jättefin röd barn fåtölj för 400 kr (nypris: 1500 kr).
Bild 1: Stor och fin lekpark till Pet Shop, 13 st djur + många olika tillbehör. Karusellgungan får jag inte att fungera just nu, men kan säkert fixas av den händige, funkar dock manuellt. 300:- Prutat och klart, kontant betalning vid avhämtning! Bild 2: Fint Pet Shop hus, inklusive 13 st smådjur + samt andra tillbehör. 350:- Prutat och klart, kontant betalning vid avhämtning! Bild 3 o 4: Bärbart Barbiehus, 3-rum med visst fast möblemang, vändbar säng/badkar. 250:- Prutat och klart, kontant betalning vid avhämtning! Vid intresse kontakta via mail eller sms, först till kvarn :)
Vi har rensat lite i dotterns rum och nu säljer vi 1st Littlest Pet Shop hus inkl. 9 st figurer samt några andra små tillbehör. Huset är knappt lekt med alls och allt är i perfekt skick. Pris: 300:- prutat och klart. Nypris ca 650:- Litet rosa Barbiehus inkl. 5 st Barbiesar (den 5:e e dock på rymmen vid fotoögonblicket. Det är en Jasmin- prinsess barbie) Pris: 200:- Prutat och klart. Ring, messa eller mejla

... eller prova att söka på möbler till barbiehus