Quantcast
Till salu inom: ”

teak bokhylla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Teak bokhylla

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Nere i vänstra hörnet ligger en låda på bilden det är en höjnings sats som gör hyllan 57cm högre än de 190 som redan finns. H190-247cm d40cm b55-130-210cm pris:940kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 300kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Har en bokhylla i teak som jag tyvärr inte längre har plats för hemma. Längd på hyllan är ca 210cm samt bredd ca 40 cm. Hyllplanen kan flyttas som man vill. Möbeln är svensktillverkad och han lätt delas av om man vill ha den tvådelad (man kan tav av delen i mitten). En nyckel medföljer. Vid intresse kan fler bilder skickas! Finns för avhämtning på Alnön. Bud!
Mindre sideboard i teak med tillhörande bokhylledel. Kan användas tillsammans eller sideboardet för sig. Sideboardet är i gott skick, bokhylledelen har ett fanersläpp och några mindre skavanker. Benen ska oljas in med teakolja, de ser lite torra ut nu. Nyckel finns. Frakt inom Stockholm kan ordnas mot en mindre ersättning söndag 24 mars. Längd ca 120 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min fina bokhylla pga flytt och platsbrist. Den är i fint skick. Det finns inga skador eller repor. Mått: Höjd 154cm Bredd 81 cm Djup underdel 42 cm Djup överdel 23 cm Den gör sig riktigt fin i vardagsrummet så hör av dig! Vid snabb affär kan jag tänka mig gå ned något i pris. Hör av Er!
Hej, Säljer en mycket fin bokhylla i teak på grund av platsbrist. Den har gott om förvaringsutrymme. Finns två små skador men de kan lätt täckas med hjälp av exempelvis en bok. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Kontakta mig via mail. Tack på förhand, Lydia Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.