Quantcast
Till salu inom: ”

beta rr 50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Nu ska min lilla ögonsten säljas då moppetiden är över och mopeden tyvärr bara står Mopeden är väldigt fin i skicket för sin ålder bla pga ständigt underhåll och service sedan 2006 då jag köpte mopeden. Motorn är nyservad och mopeden är generellt genomgången så att allt ska fungera Priset tänkte jag lägga på 10 000 som ett riktpris men vid snabb och smidig affär kan vi nog diskutera priset så det passar din budget =) Mvh Dennis
Hej! Ska nu sälja min Beta rr pga körkort. Det är en välvårdad Beta rr 50, årsmodell -04. Har precis varit inne på service där den kollades över. Startar på första kicken och går i 45-50 km/h. Kvitton på allt finns. Den har gått 709 mil varv jag har kört 300 mil och den förra ägaren kört 400 mil. Vissa små skavanker finns, t.ex. den saknar stödben och frambromshandtaget är halvt. Förutom det är den felfri. Vid snabb affär sänks priset då jag gärna vill bli av med den så fort som möjligt! Mvh Gustaf Svenungsson
Säljer min Beta RR från 2008 pga av bil, behöver den inte längre. Den är helt original och går fortfarande lika fint som för 4 år sedan. Inte mycket att säga, väl behandlad, stått i garage under vintrarna och under motorcykel skynke på sommaren, så den är fin och nästan helt rostfri! Hjälm och motorcykel-skynke ingår. Har endast gått 170 mil, vill ha 16 000 för den, men kan diskuteras vid snabb och smidig affär.
Säljer denna moped nu efter cirka 3 år. KTM motor, 6 växlad. Toppar runt 55-70 km/h Startar direkt och går utmärkt 30-moppe Nypris runt 25-30000kr Säljes i befintligt skick Godkänd hjälm med scott goggles och godkänt lås ingår (Värda 3500kr tsm) Priset kan kanske sänkas vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jaa då vart det dax att sälja min beta! Det är en beta rr -50 en 06:a Pluggen är dragen och toppar cirka 80km/h nu. Sätter dit pluggen igen om ni så begär! Och då gör den cirka 45km/h Medföljer gör en orginal backspegel, pluggen och en massa annat smått o gott. Priset kan diskuteras vid snabb affär! Inga skambud samt byten, tack. Släng gärna iväg ett mail vid intresse eller frågor, Kollar mailen dagligen! MvH Fredrik!