Quantcast
Till salu inom: ”

beta rr kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Tänkte nu sälja min Beta RR Motard -04. Anledningen till att jag ska sälja den är för att jag vill testa något nytt och istället köpa en stunt scooter. Den startar alltid på första kicken och är i bra skick. Den har endast gått 700 mil. Det med följer även lite andra saker som blinkers och orginalkåporna, som just nu är utbytta mot svarta TNT kåpor. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Med vänlig hälsning Jesper Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ny utrustad med tändningslås, dekaler, kolv, kåpor,vajrar samt nya handtag. Mopeden säljs trimmad med borttagen plugg och går upp till 80 km/h. Pluggen medföljer och jag visar hur man sätter i den för att den ska bli "laglig" igen. om så önskas så kan jag trimma ner den så att den säljs laglig. Lås värde 1000 kr medföljer Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ska nu sälja 30 moppen min som går fin fint, sitter 70cc cylinder och stage 6 pipa på så han går typ 80-90 km/h original cylindern är skuren. Skickar även med en beta enduro ram med motor som jag tror ska fungera, framdäck, bakdäck och en låda med b.la luftburk, kåpor m.m Kan även tänka mig att byta mot en skoter eller folkrace bil! nås efter 15.00 på veckodagar p.ga skola. OBS fel email så går bara ringa! Mvh Lucas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Suzuki Gsx-r 1000 K4 -2004 i riktigt bra skick säljes pga tidsbrist. Besiktad. Nya däck, nytt drivpaket och nytt batteri. Går klockrent i motor och låda. Nyservad med olja och filter. Servicebok. Nylackerade kåpor och tank i vit pearl. Något nerdrevad. Mycket bra skick. BVSA. Ring för info. Bytes mot Trail. Sherco, GasGas, Beta, Montesa. Gsx r, R1, ZX10r, 1000 RR, Fighter, Streetfighter, Stunthoj,