Quantcast
Till salu inom: ”

moped beta rr 50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

suzukitank

Blekinge län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej, säljer min beta rr 50 med årsmodell 2002, den är som ni säkert ser på bilden inte högsta klass men den går självklart att köra och motorn funkar perfekt. kicken sitter inte på så man måste rulla igång den men jag har kicken men har inte orkat sätta på den. ingen el är ikopplad eftersom jag inte fattar nått om elen. men den är som sagt en funktionell moppe det är en "30" moppe. perfekt för en som vill ha en hållbar moppe eller nått att mecka lite med. den går i ca 70 med urpliggat orginalrör, finns ett underliggande mk rör som fås med. det saknas en sidokåpa bak men det går att få tag i på. 6000 vill jag ha kan gå ner lite vid snabb affär. når mig gör ni på 0733245412 om ni undrar något är det bara ringa/smsa jag kollar inte min mail så ofta så är ni intresserade är det telefon som gäller
Nu är det dags att sälja min Beta rr 50 för att jag inte använder den mer pga körkort. Den har rullat ca 400 mil och har alltid stått i varmt garage. Det har aldrig varit problem med den och har alltid startat på första kicken. Allt på mopeden fungerar som det. Jag har bytt styre på den till ett i rostfritt På bilden är regskylten inflyttad men nu sitter den där den ska igen. Maila gärna för mer information!
Det har nu blivit dags att sälja min Beta rr, årsmodell 2007 men köpt ny sent 2008 . Mopeden i fråga har gått så lite som 773 Km och stått orörd i varmgarage de senaste 4 åren. Jag är den ende ägaren. Inför försäljningen har den genomgått en full service. Det är alltså en fantastisk och nästintill oanvänd, nyservad moped till ett bra pris. Jag finns tillgänglig på både telefon och mail. Hör gärna av dig vid eventuella frågor. Nypris var 27 000 Nu 15 000 Byten är inte aktuellt.
Hej. Säljer dotterns moppe då hon har fyllt 18 år. Det är en 30-moppe med stora hjul som är mycket säkrare att köra än dom med små hjul. Den är inte söndertrimmad eller sönderskruvad. Går i 70 km/h utan strypbricka. Har bytt framlampa, framskärm, kolv, luftfilter och bromsbelägg bak för ca ett år sedan. Nu har jag bytt kickfjäder, glykol och olja i motorn. Sprickor i dynöverdraget, se blider. Nya däck medföljer. Ring eft 18,00 p.g.a. jobb. M.v.h. Karl 0733-785510
Hej. Nu Ska Jag Sälja Min Beta RR 50 Pga Köp Av Bil. Det Är En 2004, Motorn Är En Am6 50cc Den Har En Dragen Plugg. Färgen Är Svart Men Den Börja Få Lite Lacksläpp På Vissa Ställen. Den Går I Ca 80-85km/h Motorn Är Ny Renoverad Med Nya Packningar, Tennstift Och Sportluft Filter. Det Följer Med Ett Turbo Kit, En Crosshjälm Och Ett Kättingslås. Pris: 8500:- Priset kan diskuteras vid snabb affär.