Quantcast
Till salu inom: ”

betong l-stöd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Betong skruv

Hässleholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt nya och oanvända L-stöd. 6 stycken med mått L 2400 H 1500. 2st ytterhörn med mått: L 1200 H 1500 1st l-stöd med mått: L 2400 H 1500 Högersida, 1000 vänstersida Extra förstärkta 20kn, håller för tungtrafik! Väger ca: 1500kg stycket Tillverkare: Finja Betong Passar till t.ex Mur, utgödsling, gödselstad, plansilo, stödmur och terrasering. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi är ett företag beläget i Härryda kommun, men har möjlighet att ta uppdrag i hela Västsverige. Vi skapar attraktiva miljöer och vackra unika detaljer i hemma miljöer. Vi kommer alltid ut till dig som kund för att göra en inspektion på plats, detta gör vi för att du ska kunna få ett exakt pris av oss innan arbetet påbörjas. Detta är naturligtvis kostnadsfritt Vi jobbar med: *Renovering av Betong trappor *Renovering av husgrunder *Renovering av Betong golv *Trädgårdsgångar *Förädling och renovering av L-Stöd * mm Vi jobbar med ROT avdrag och omvänd skattskyldighet Ring / smsa / maila oss redan idag OBS dom 2 bilder visar en trappa vi har gjort i ordning (före och efterbild)
L-stöd som är 1.50m breda och 90cm höga samt 90cm i botten. (dom bortre på bilden är nog sålda) Vikten är ungefär 600kg styck. Det finns även 2st uppsättningar med 3 stöd som är fallande med 20cm / stöd. En till hö o en vä sida. 1400:- st ej moms. Dessa är inte nya och lite naggade längst upp i kanten av tidigare hantering med gripskopa, med det är inte värre en att det går att putsa till lite vi behov. Behöver du hjälp med transport går det att ordna samt även uppsättning med grävmaskin. På ev. maskinarbeten blir det timdebitering och moms. sökord mur lstöd betong. Tel. Frank 0706871262
14 st. stödmurblock i bra skick, aldrig använda. Framsida av krossad sten, perfekta som stödmur eller blomsterrabatt.Se lista för mått och antal nedan. 60 cm höjd * 100 cm längd, 10 stycken sammanlagt, 9 st. med framsida av krossad sten, 1 st. med framsida av slät betong. 60 cm höjd * 50 cm längd, 4 stycken hörnblock Säljes endast tilsammans (ej styckvis), transport samt lastning/flytt ombesörjes av köparen därav det mycket låga priset.Normalpriset på nya L-stöd av betong brukar ligga kring 1400 kr/st exkl. frakt. Pris 300 kr per styck, sammanlagt 4200 kr.
5 st L-stöd i armerad betong med utsida i Dansk Sjösten. B:242cm D:45cm H:58cm De står vid vägen. Det är jord i just nu, kan ev. grävas ur innan hämtning beroende på hur de ska hämtas. De väger mycket även utan jord. Har baxat runt några av dem i trädgården med hjälp av spett som hävarm men att lyfta dem har jag inte klarat av. De som varit och hämtat tidigare (hade 15st från början) har lyft upp dem med kranbil vilket var smidigt. 500kr/st. Säljes i första hand alla 5 tillsammans.